Fudge Kitchen Mini Gourmet Fudge

Fudge Kitchen
Oh, wat waren deze mini fudges van de Fudge Kitchen lekker! Daar wil ik graag meer over weten, want zeg nu zelf deze mini gourmet fudge ziet er toch al oogstrelend uit?

Over Fudge Kitchen en haar fudge

Fudge Kitchen wordt gemaakt in Engeland, het land van de fudge, en bestaat dit jaar zelfs 30 jaar. Het wordt gemaakt op ambachtelijk wijze, er zijn dus geen geur-, kleur- of smaakstoffen in deze fudge te vinden. De basis van de fudge van Fudge Kitchen is altijd boter, suiker, kandijsiroop en slagroom, in een bepaalde verhouding die natuurlijk alleen bij de makers bekend is. Bij het basisrecept worden andere ingrediënten toegevoegd die de uiteindelijke smaak van de fudge bepalen. Er zijn verschillende smaken van de mini gourmet fudge, zo bevat de grote verpakking onder andere de smaken: vanille walnoot, chocolade kokosnoot, christmas pudding en nog zes andere smaken. De fudge wordt verpakt in een transparant of luxe dicht doosje. De mini fudge wordt met de handgemaakt. De fudge bevat koemelk en soja. De fudge is overigens wel glutenvrij

Wat vind ik van de fudge?

Dat heb je al kunnen lezen. De fudge is echt lekker, precies zoals fudge hoort te zijn. Karamel met een delicate toevoeging van een andere smaak. Zelf heb ik de classic collection geproefd. Dit bestond uit de smaken sea salted caramel, Belgian chocolate swirl en de mocha choca latte. Mijn favoriet? Allemaal, maar als ik moet kiezen de Belgian chocolate swirl, de combinatie van chocolade en karamel is precies goed. Deze drie mini fudges waren nog maar een klein deel van het assortiment van Fudge Kitchen, waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben is de Drinking Fudge. In plaats van chocolade te smelten in de warme melk doe je dat met een soort van fudgepoeder in allerlei smaken. Dat moeten we ook maar eens gaan proberen. *Edit* van de importeur kreeg ik te horen dat Drinking Fudge geen poeder is maar vloeibare fudge.

Waar te koop?

De producten van Fudge Kitchen worden in Nederland en België geïmporteerd en gedistribueerd door Bommels Conserven. De Mini Gourmet Fudge van Fudge Kitchen is ook voor de particuliere consument te bestellen via Bommel Conserven.

Over Bommels Conserven

Bommels conserven is opgericht door Marc en Dineke van Bommel. Zij zijn steeds op zoek naar mooie en smaakvolle producten en willen daar anderen graag van mee laten genieten. De missie is om de consument via betere delicatessenzaken te overtuigen dat conserven ook kunnen voldoen aan versbeleving en daarnaast eerlijk en hoogwaardig zijn. Het moet bovendien ook trendy en passend zijn in deze wereld waar alles snel gaat. De doelgroep van Bommels Conserven zijn de betere traiteur en delicatessenzaak, maar ook de horeca. Ook de particuliere consument kan terecht in de webshop van Bommel Conserven.

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.