Xioco: Hot Chocolate Sticks

Xioco: Hot Chocolate SticksVoor deze hot chocolate sticks van Xioco ga ik speciaal naar België. Pure chocoladesticks om te smelten in warme melk. Heerlijk tijdens de koude winterdagen die we afgelopen winter hebben gehad.

Over Xioco

Xioco is 100% Belgisch en gemaakt met chocolade van Callebaut. Xioco is verkrijgbaar in melk en puur. De warme chocomelk is in een handomdraai gemaakt. Verwarm je melk tot 80 graden en dompel vervolgens de chocoladestick er in. Even wachten en daarna goed roeren. Et voila, je warme chocolademelk van echte Belgische chocolade is klaar. De echte chocolade proef je goed, voor mij zijn deze Xioco chocoladesticks in ieder geval een reden om een DelHaize in België te bezoeken, naast die onwijs lekkere Goshua toetjes.

Waar te koop?

Xioco is exclusief verkrijgbaar bij de Belgische supermarktketen DelHaize. Het is verkrijgbaar in twee smaken, namelijk melk en puur. De chocoladesticks zijn per vier verpakt in een doosje wat aan een pak melk doet denken. De adviesverkoopprijs is €2,95, maar volgens mij heb ik het al gekocht voor €2,79.

(97 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)