Drie nieuwe smaken BROS

BROS Melk & Praliné, Melk & Caramel en Melk & Wit
Misschien heb je ze al zien liggen de nieuwe smaken van BROS. Naast de welbekende melk en puur repen heb je nu ook de smaken: melk & praliné, melk & caramel en melk & wit. Natuurlijk heeft Brutsellog deze nieuwe smaken ook geprobeerd.

De nieuwe smaken

Bros melk & witVroeger heb ik vaak genoeg BROS gegeten, van die kleine uitdeelreepjes. Toen was het alleen nog verkrijgbaar in melk. Sinds 2010 is dat al uitgebreid met BROS puur en nu met 3 nieuwe smaken: melk & praliné, melk & caramel en melk & wit. Tijd om BROS opnieuw te proberen. De tabletten hebben nog steeds hun eigen unieke smaak maar dan met respectievelijk een vleugje praliné, caramel en witte chocolade. Alle drie de smaken hebben zo hun eigen charme, zelf ben ik helemaal weg van de melk & wit. Dit doet me denken aan een Kinder Suprise ei, je weet wel dat chocolade ei van melk- en witte chocolade met een kleine verrassing er in. Deze tablet is dan in ieder geval een stuk volwassener!

Wist je dat?

BROS bestaat in Nederland sinds 1934 en is als merk nergens anders verkrijgbaar, Nederland is hiermee dus uniek. De BROS tablet is in 2012 in Nederland verkozen tot product van het jaar. Zoals je weet is BROS anders dan andere chocoladetabletten door de bubbels in de chocolade (ken je nog die reclame met adèle Bloemendaal?). Een BROS tablet bevat tussen de 108 en 131 kcal. De nieuwe smaken hebben het Nestlé Cocoa Plan logo op de verpakking staan. Dit logo betekent dat de chocolade is gemaakt met duurzame cacao, met oog voor de leefomstandigheden van de cacaoboer.

Verkrijgbaarheid van de nieuwe BROS smaken

Vanaf maart zijn BROS Tablet Melk & Caramel (95 gram), Melk & Praliné (95 gram) en Melk & Wit (85 gram) verkrijgbaar bij de supermarkt. De BROS tabletten hebben een adviesprijs van € 0,99.

(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.