Nu op de iPad: Sabor Magazine

Sabor Magazine iPad appAl weer ruim een jaar geleden verscheen het laatste nummer van Sabor Magazine. Nu is Sabor terug, niet op papier maar op de iPad. Het magazine is nu Engelstalig, internationaler dus en met nog steeds dat beetje meer.

In deze Sabor Magazine

Deze Sabor Magazine heeft als thema ‘the culinary travel issue’: big in Japan. Met onder andere meer over de Japanse koffiecultuur, een interview met Masanori Tomikawa, exclusive chef van het Yamazato restaurant in Amsterdam. Sabor Magazine heeft als hoofdonderwerpen first bite, obsessions, culture, essays, entertaining, features, travel en in season. In first bite onder andere ijs in Argentinië, in obsessions de dingen waar we van houden en in culture vraag en antwoord met Nicholas Lander en van alles over Japanse whisky. In essays voedsel en oorlog in Syrië, in entertaining Zeeland in beeld en recepten en in travel we zijn wat we eten, maar wat gebeurt er wanneer we vliegen en in season de terugkeer van de Twentse landgans. Natuurlijk staat er nog meer in, maar dat moet je natuurlijk zelf lezen! Als extra in dit eerste nummer op de iPad ‘festa du San Guiseppe, een artikel wat in het allereerste nummer van Sabor eerder is verschenen.

Wat vind ik er van?

Heerlijk magazines op de iPad, het scheelt ruimte en de foto’s zijn zoveel mooier, scherper. Had ik nu maar een iPad met een retina scherm. Sabor Magazine is op zichzelf staande app, anders dan de Donna Hay en Allerhande iPad app die je via de kiosk app leest. De navigatie door het magazine is duidelijk en je kan snel naar verschillende onderwerpen doorklikken. Oké het is anders dan papier en wellicht vinden mensen een tijdschrift op papier fijner, maar de mogelijkheden op de tablet zijn groter en dat laat Sabor Magazine zien met deze app. Er komt gewoon steeds meer op papier ook de culinaire tijdschriften. Qua inhoud is Sabor dicht bij de eerste twee uitgaves gebleven, een luxueus culinair tijdschrift met diepgang in de artikelen. Boeiende verhalen die onder andere andere culturen dichterbij brengen.

Wat kost deze Sabor iPad app?

De Sabor iPad app is te downloaden via de iTunes store en kost $4,99.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.