Lekker: Goshua Desserts

Goshua Dessert Spanish vanilla custard with caramel
Heerlijk iets van yoghurt of vla na het avondeten en helemaal dit dessert van Goshua, daar kan je mij echt voor wakker maken. Echt vaak eet ik dit dessert van Goshua niet, want in Nederland heb ik het nog niet gevonden. Gelukkig had de Delhaize in Aalst twee weken geleden genoeg, dus gelijk wat ingeslagen van deze Goshua Spanish Vanilla Custard with Caramel, oftewel Spaanse vanille roomdessert met karamel.

De smaak van Goshua

Eigenlijk viel mijn oog de eerste keer op de vormgeving van het glazen potje waar dit dessert in zit, daar kon ik vast wel wat mee fröbelen. Wat bleek de inhoud was zo lekker, en dat terwijl ik helemaal niet zo gek ben op vanilletoetjes. Dit dessert heeft echt een vanille smaak, is lekker romig en heeft precies de goede dikte. Daarnaast is de karamelsaus die er in zit ook precies goed en voldoende om net een andere twist aan de custard te geven. Kortom proeven!

potje Goshua Spaanse Vanille dessert met karamel

Over Goshua

Goshua is een Spaans bedrijf wat in 1960 is gestart als familiebedrijf in de omgeving van Pamplona. Vanaf 1996 is het bedrijf gevestigd in de Ulzama Valley. De producten van Goshua zijn 100% natuurlijk: koe- en schaapmelk uit de vallei, Belgische chocolade en natuurlijk karamel. De desserts van Goshua zijn verpakt in glas of terracotta. Ziet er ook nog eens leuk uit ook!

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.