Allerhande Bakken Special 2013

Allerhande Bakken Special 2013Op Twitter zag ik opeens een tweet voorbij komen dat Albert Heijn opeens veel verschillende bakspullen in de winkels had liggen. Zelf was ik het maandagavond nog niet tegengekomen, maar goed ik had gewoon de snelle route. In ieder geval had ik zoiets van hmm, opeens al die bakspullen, is er dan een nieuwe Allerhande uit? En ja in de iPad app was een nieuw nummer, en volgens mij alleen via de Allerhande app te lezen. Het is de Allerhande Bakken Special met een bewegende cover zelfs van een cupcake waar beetje bij beetje de topping op komt.

In deze Allerhande Bakken Special

In deze special staan maar liefst 118 zoete en hartige recepten. Het is verdeeld in taart, cupcakes, hartig, cake, kids, bewust bakken, brood, Italiaans bakken en chocolade. Veel recepten in deze Allerhande Bakken Special zijn van thuiskoks, dus echt een varia aan recepten en even zoveel smaken. In de kookles leer je zelf appeltaart, cake of pepernoten maken, er worden idee├źn gedaan om een cupcakeparty of een pizzaparty te organiseren en ook Jamie Oliver bakt iets in deze special, onder andere de Wellington. Welke is lekkerder, die van Jamie of van lezeres Dineke? O ja en je kan er niet vroeg genoeg aan beginnen, in de Allerhande Bakken Special ook de ‘Sinterklaas bakspecial’. Het is dan ook echt een nummer om te bewaren. Leuk zijn de kookvideos die bij de bakken special horen en die kan je ook gewoon zonder tablet bekijken.

En?

Downloaden dit nummer! Het zijn misschien recepten die in eerdere nummers van de Allerhande hebben gestaan, maar zo alle recepten bij elkaar is handig. Je krijgt er alleen wel trek van en je wilt het liefst gelijk in de keuken aan de gang gaan. De Allerhande iPad app is te downloaden via de iTunes App store.

** Via Twitter kreeg ik door dat Allerhande ook een app heeft voor een Android tablet **

(99 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Allerhande Bakken Special 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.