Libelle Lekker Februari 2013

cover Libelle Lekker Februari 2013Dit magazine is een van de weinige kooktijdschriften die ik nog lees. Libelle Lekker blijf ik gewoon leuk vinden. Als ik dus in BelgiĆ« ben moet ik gewoon de Libelle Lekker magazine kopen. Waarom ik het leuk vind? Het is gewoon zo’n vrolijk tijdschrift, jong, lekker en ook culinair, niet de recepten en verhalen die je in de Nederlandse kooktijdschriften ziet, maar net even anders. In ieder geval viel ik deze keer in de boter met een nummer vol chocoladerecepten. Heerlijk!

In deze Libelle Lekker

In dit nummer is het nog een beetje Valentijn en dat merk je zeker aan de verleidelijke desserten met chocolade. Verder in ‘koken & proeven’ onder andere allerlei recepten met gehakt, zes verschillende soepen uit het kookboek Veg en recepten met zonnige groenten uit je wintertuin. In ‘lezen & ontdekken’ reist Libelle Lekker af naar Portugal en ontdekt daar allerlei smuladressen. Daarnaast wordt er geproefd bij Peter Vangenechten van restaurant La Belle in Geel en zes vrouwen die bierbrouwen, lees hun verhaal. De ‘vaste waarden’ zijn natuurlijk onder andere de 28 recepten van het maandmenu, het recept voor de kleine chefs en mag het iets meer zijn? met daarin alles over truffels.

Ook Libelle Lekker lezen?

Om de Libelle Lekker te lezen hoef je niet meer naar Belgiƫ te gaan. Op de iPad kan je nu de app MagStore downloaden. Naast de Libelle Lekker kan je onder andere ook Njam!, een culinair Vlaams magazine, downloaden. In MagStore kost Libelle Lekker 4,49. Liever gewoon op papier? Dan kost een nummer van Libelle Lekker 3,90. Dit nummer ligt nog maar kort in de winkels, vanaf 7 maart ligt namelijk het Paasnummer al weer klaar.

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)