8 Pandas Bamboeservies

8 pandas bamboeservies 12-delig ontbijtservies
Bamboeservies had ik al eens in winkels gezien en vroeg me eigenlijk altijd af of het wel fijn was. Het voelt heel anders aan dan porselein of glazen servies. Het is namelijk echt lichtgewicht. In ieder geval heb ik nu het 8 Pandas ontbijtservies geprobeerd. Designer Pino vertaalde het karakter van Bamboe naar een 8 Pandas concept: multiple functioneel.

8 pandas bamboeservies ontbijtservies zwart

Het 8 Pandas Bamboeservies

Bewust eten en puur koken = bewust tafelen met puur design. Het 8 Pandas bamboeservies heeft een minimaal design en een maximale duurzaamheid. Met de zes verschillende items uit het 12 delige ontbijtservies kan je 10 verschillende functies geven in het dagelijkse gebruik. Zo kan je het gebaksbordje ook gebruiken als schotel om de soep in de kom nog warmer te houden, de deksel van de drinkbeker kan daarnaast ook gebruik worden als schoteltje om je theezakje op te leggen. Het is dus echt gebruiksvriendelijk. Het bamboeservies is daarnaast vaatwasmachine bestendig en zelfs 100% afbreekbaar. Het bamboeservies wordt gemaakt van bamboe, uiteraard, dit wordt samen met rijstkorrels vermalen tot poeder. Hierna wordt er een natuurlijk pigment en bindmiddel toegevoegd voordat het in een mal gegoten wordt. 8 Pandas kreeg voor de combinatie van duurzaamheid, effici├źntie en design de Design Plus Award 2013.

8 pandas bamboeservies detail

Wat vind ik er van?

Ontbijten doe ik nu in stijl, tenminste als ik me niet hoef te haasten. Het 8 Pandas ontbijtservies is echt nieuw voor mij in de keuken. Het voelt heel anders aan dan alle andere bekende serviezen. Zo is het bamboeservies best dun in vergelijking met plastic, glas en porselein. Het servies geeft je het gevoel dat je ecologisch goed bezig bent, waar dat precies aan ligt kan ik niet precies zeggen. De panda oogjes in de bordjes maken de producten van 8 Pandas goed herkenbaar en het is echt een grappig detail. De panda oogjes zie je goed op de bovenstaande foto.

Wat kost het en waar is het verkrijgbaar?

Het 12-delige ontbijtservies heeft een verkoopadviesprijs van 39,95 en het 6-delige koffieservies heeft een verkoopadviesprijs van 19,95. Beide sets zijn verkrijgbaar in de kleuren natural en black graphite. Via deze site kan je zien waar de producten van 8 Pandas te verkrijgen zijn. Ook Bol.com verkoopt producten van 8 Pandas!

Hieronder zie je een YouTube video van het 8 Pandas bamboeservies:

(148 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.