EasyCook Maart 2013

EasyCook Maart 2013Over dit magazine heb ik ook al veel te lang niet meer geschreven, toch lees ik het nog steeds met grote regelmaat. Echt die Engelse kookmagazines, zo leuk! Inmiddels heeft EasyCook een grondige make-over gekregen. Nieuwe layout, nieuwe rubrieken, kortom een frisse look. Tijd om er weer eens wat over te schrijven.

Over EasyCook

EasyCook komt uit de keukens van GoodFood magazine, ook een favoriet magazine van mij, en bevat vooral makkelijke recepten die door iedereen gemaakt kunnen worden. EasyCook heeft als rubrieken: ‘speedy meals’ (snelle maaltijden), TV cooks (tv-koks) en Entertaining made easy (Entertaining gemakkelijk gemaakt), Get baking (Ga bakken) en EasyCook cookery school (EasyCook kookschool). Zoals je al is EasyCook een afwisseling van snelle recepten, speciale recepten van de bekende Engelse tv-koks en bakrecepten. In de rubriek entertaining made easy krijg je recepten voor het weekend, recepten waar je soms wat langer mee bezig bent en ook recepten voor speciale gelegenheden. Helemaal nieuw in EasyCook is de EasyCook cookery school. In deze rubriek leer je allerlei nieuwe kooktechnieken. Dit leer je in stap voor stap uitleg inclusief foto’s en de nodige handige tips en weetjes.

In dit nummer

Het thema van dit nummer is ‘Quick & Simple’ (snel & simpel), iets wat je van makkelijke recepten ook wel verwacht. Het onderschrift is dan ook ‘a month of great food the easy way’ (de maand van heerlijk eten op de makkelijke manier), echt mijn soort magazine dus. De rubriek TV Cooks is deze maand een bakspecial met recepten van Mary Berry, Paul Hollywood en James Martin en in de EasyCook cookeryschool leer je een huisgemaakte custard maken.

Kortom

EasyCook is een erg leuk magazine voor iedereen die makkelijke en lekkere gerechten willen maken. EasyCook is niet overal te koop, het wordt misschien zoeken maar EasyCook is wel te downloaden voor je tablet via Zinio, een abonnement op 8 nummers kost 28,80, een los nummer 4,52. Bekijk hier alvast een voorproefje van het maart nummer.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.