OXO Maatbekers

Oxo MaatbekersMijn oude maatbekers werden oud, moeilijk afleesbaar, echt onhandig dus. Via Kookpunt kwam ik achter deze handige maatbekers van OXO. Je kan namelijk van bovenaf zien welke hoeveelheid je er in hebt gedaan. Helaas hadden zij toen alleen de 500 ml versie. ik was dus helemaal blij toen ik bij de Kookwekker in Apeldoorn ook de 1 liter maatbeker zag staan, zelfs in de aanbieding. Dat kon ik dus niet laten staan, meenemen dus! OXO Maatbekers bovenkant

De OXO Maatbekers

Zoals je op de foto’s ziet hebben beide maatbekers een handgreep, wat het natuurlijk makkelijker maakt om het vast te houden als er iets warms in zit. Verder zie je op de ene kant van de maatbeker een millimeter maatvoering en aan de andere kant een maatvoering in cups. Deze beide maatvoeringen zie je dus ook als je vanaf boven de maatbeker in kijkt. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar van een inhoud van 250 ml tot maar liefst een inhoud van 2 liter. De maatbekers kunnen in de vaatwasmachine.

Wat vind ik ervan?

Met deze maatbekers ben ik enorm blij, de schuine maatvoering in de kan wat deze maatbekers uniek maakt en de handgreep, altijd fijn bij een maat beker. Kortom kom je een maatbeker van OXO tegen, bekijk ze eens ze zijn echt heel fijn in gebruik.

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.