Allerhande 01/2013

Allerhande 01/2013Fijn de nieuwe Allerhande is er weer. Voor mij toch altijd wel weer een inspiratiebron voor het boodschappenlijstje. Soms is het verzinnen van wat er dagelijks gegeten toch moeilijk. Deze Allerhande staat in ieder geval boordevol winters powerfood: een gezonde start van 2013.

Wat staat er in Allerhande?

Er wordt in de rubriek ‘aan tafel’ een licht Scandinavisch diner gemaakt. In ‘vers!’ worden typische wintergroenten besproken: winterpeen, boerenkool en biet. Leveranciers vertellen en je krijgt natuurlijk een recept. Verder 5x een slank kippetje en 5x stampen nieuwe stijl. In de kookles leer je groentesoep maken, in koken tegen Jamie wordt er gekookt met Quinoa, daarmee wordt een salade gemaakt en natuurlijk powerfood voor een beetje meer weerstand deze winter. Leuk en ook wel interessant om te lezen is het artikel over bakken met minder suiker. Benjamin Boom van lunchroom de Mooije Benjamin vertelt meer en natuurlijk krijg je een aantal fijne bakrecepten met veel minder suiker.

Waar verkrijgbaar?

Wil je ook de recepten in Allerhande bekijken? Ga langs bij je Albert Heijn of download Allerhande in de iPad app. Allerhande is gratis te downloaden via de Allerhande iPad app en Android-app of af te halen bij een Albert Heijn bij je in de buurt. Het volgende nummer van Allerhande ligt vanaf 4 februari in de winkel en is dan ook te downloaden. Het thema dan is: Ontdek Amerika.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.