Pickwick Speculaas Thee

Pickwick Speculaas theeEen paar weken geleden zag ik dat Pickwick Delicious Spices in de aanbieding was bij het Kruidvat. Caramalised pear inslaan, mijn favoriete Pickwick delicious spices smaak. Maar op de foto viel ook mijn oog op de Pickwick Speculaas variant. Zag ik dat eigenlijk wel goed, speculaasthee? Snel naar het Kruidvat dus en deze thee in slaan. Voor 99 cent 20 zakjes kan je het bijna niet laten liggen.

Bij het openmaken van het plastic rondom het doosje speculaas thee ruik je al duidelijk de speculaaskruiden. Echt een wintergevoel krijg je er van. De thee heeft als ingrediƫnten: zwarte thee, kaneel, anijs, kardemom, gember en kruidnagel. Wanneer je de thee trekt blijf je de kruiden goed ruiken. Bij het drinken van de Pickwick speculaas thee proef je toch wat minder van de speculaaskruiden. Je proeft wel het kruidige hoor, maar minder dan de geur je in eerste instantie doen vermoeden. Pickwick geeft aan dat deze speculaas thee 100% natuurlijk is.

Volgens de Pickwick site is Pickwick Speculaas nu ook te koop in de supermarkt, al zal je er misschien wel naar moeten zoeken. Bij mijn Albert Heijn heb ik het nog niet kunnen vinden. Heb jij de Pickwick Speculaas thee al geprobeerd en wat vind je van deze thee? Ik ben benieuwd! In ieder geval vind ik deze thee een lekkere afwisseling. Ik had er misschien wat meer van verwacht, maar zo met die donkere dagen is het echt een fijne winterthee.

(262 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Pickwick Speculaas Thee

Reacties zijn gesloten.