Celestial Seasonings Sleepytime Lemon Jasmine

Celestial Seasonings Sleepytime Lemon JasmineThee om je makkelijker in slaap te brengen dat heeft het theemerk Celestial Seasonings al een tijdje: Sleepytime, een kruidenthee op basis van kamille, munt en verschillende andere kruiden. Nu heeft Celestial Seasonings een tweede Sleepytime thee gemaakt: Sleepytime Lemon Jasmine. Deze thee is op basis van groene thee met kalmerende kruiden, het is een natuurlijke thee met een citroen-jasmijn aroma.

Zelf kende ik het merk Celestial Seasonings al. Ooit kreeg ik van een collega de Tension Tamer een thee met eleuthero, een Aziatisch kruid wat zorgt voor een gevoel van rust en welzijn, en dat had ik toen wel nodig destijds. Celestial Seasonings Sleepytime Op dit moment probeer ik Celestial Seasonings Sleepytime, dit is een van de eerste “slaap-theeën” die Celestial Seasonings op de markt heeft gebracht, ze hebben namelijk een heel assortiment Sleepytime theeën. Niet dat ik grote slaapproblemen heb hoor, maar soms zou het fijn zijn om wat makkelijker in slaap kunnen vallen, vooral na een drukke dag met veel indrukken. Deze Sleepytime heeft als basis kamille en groene munt. Daarnaast heeft het nog een aantal kruiden: citroengras, tiliabloemen, braambladeren, oranjebloesem, haagdoorn en rozenknoppen, om de smaak precies goed te krijgen. Bij deze Sleepytime proefde ik vooral de frisheid van de munt en citroengras met op de achtergrond de smaak van kamille. Een thee om rustig van te worden, een beetje om van te soezen. Kortom een fijne thee.

Over Celestial Seasonings

Sinds 1969 maakt Celestial seasonings natuurlijke theeën. De filosofie van het merk is dan ook zaken doen op een manier die mens- en planeetvriendelijk zijn. De ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en er zijn geen kunstmatige middelen aan toegevoegd. De kruiden, vruchten en specerijen die gebruikt worden voor de theeën van Celestial Seasonings zijn afkomstig uit duurzame landbouw en worden verpakt in ecologisch verantwoord verpakkingsmateriaal, er worden bijvoorbeeld geen touwtjes gebruikt en dergelijke, de verpakking is 100% recyclebaar.

Nog meer?

Een pakje Celestial Seasonings Sleepytime & Sleepytime Lemon Jasmin bevatten 20 zakjes thee. Het kost tussen de €2,29 en €2,69 en is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Jumbo, De Tuinen, Dekamarkt en diverse webshops.

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.