Gek op Groente & Fruit

Gek op Groente & FruitMisschien heb je het boekje al gezien bij de Albert Heijn, maar ook Albert Heijn doet mee aan de groente en fruit trend die er nu heerst. Albert Heijn heeft namelijk het boekje Gek op Groente & Fruit uitgebracht. Het is een informatief boekje met een aantal recepten.

Gek op Groente & Fruit is ingedeeld in vier delen, namelijk groenten, fruit, kruiden & specerijen en extra’s. Zo’n beetje alle groenten, fruit en kruiden die je bij Albert Heijn kan kopen worden in dit boekje uitgebreid besproken. Zo leer je hoe je het kiest, schoonmaakt, bereid en bewaard. Daarnaast krijg je een recept en nog allerhande tips en weetjes van het product. Gek op Groente & Fruit is een boekje waarmee je snel even wat meer informatie kan opzoeken als je het even niet meer weet.

Niet in de gratis download maar wel in het boek zelf zijn de extra’s. Voor de kinderen 3 ansichtkaarten die nog ingekleurd moeten worden, stickeretiketten voor op diepvriesdozen, belonings-stickers voor je kinderen voor wanneer zij hun bord hebben leeg gegeten en kortingscoupons.

Gek op groente & fruit is ook gratis te downloaden (let op, er wordt een pdf-bestand geopend).

Titel: Gek op Groente en Fruit
Uitgever: Albert Heijn
Verschijningsjaar: 2012
Winkelprijs: 2,99

(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.