Dagelijkse Kost 4 door Jeroen Meus

Dagelijkse Kost 4 door Jeroen MeusInmiddels is al weer het vierde deel verschenen in de reeks Dagelijkse Kost van Jeroen Meus. Op werkdagen schotelt Jeroen Meus je allerlei gerechten voor in Dagelijkse Kost op de Vlaamse tv-zender Eén en deze zie je terug in dit boek.

Het boek: Dagelijkse Kost 4:

Net als de andere drie kookboeken van Dagelijkse Kost staan de recepten door elkaar. Dan weer een recept voor soep en dan weer een pasta recept. Er zijn wel een aantal categorieën waar de recepten horen: soep, salade, vis, vegetarisch, pasta, vlees, oerklassiek en zoet. De recepten in Dagelijkse Kost zijn in stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Daarnaast hebben de recepten een inleiding en hebben handige tips. Achter in het boek staat een handige receptenindex waarmee je ook recepten uit de eerdere delen makkelijk terug kan vinden.

Wat vind ik er van?

Het programma Dagelijkse Kost mis ik eigenlijk best vaak doordeweeks, daarom ben ik wel blij met deze reeks boeken. Vlaamse gerechten die je zo als dagelijkse maaltijd kan presenteren. Dagelijkse Kost 4 is een mooie aanvulling op het televisieprogramma en op de site. Misschien handig voor een volgend deel is misschien het toevoegen van een qr-code of layar waarmee direct naar de filmpjes van de recepten gaat op je mobiel of tablet.

Wil je meer over Dagelijkse Kost. Kijk dan op de website voor filmpjes, keukenweetjes en basisweetjes: www.een.be/dagelijkse-kost

Titel: Dagelijkse Kost 4
Auteur: Jeroen Meus
Uitgever: van Halewyck & Van Gennep
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789461311177
Winkelprijs: 19,95

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.