Special Edition: Dr. Oetker Kwarktaart Vanille Speculaas

Special Edition: Dr. Oetker Kwarktaart Vanille SpeculaasOp Brutsellog heb je de taart al even zien staan de Dr. Oetker Vanille Speculaas kwarktaart. Het maken van deze taart is echt een fluitje van een cent. Je hoeft er echt geen keukenprinses voor te zijn. Deze smaak kwam als winnaar uit de bus tijdens de verkiezing ‘Kies de taart’ die Dr. Oetker samen met RTL Life4You heeft georganiseerd.

Kwarktaart Vanille Speculaas

Deze nieuwe smaak van Dr. Oetker is een special edition. Het heeft een echt winterse smaak door de speculaas bodem, daarnaast is door het gebruik van de vanille de taart ook fris. Een prettige combinatie dus. Om deze kwarktaart te maken hoef je zoals ik al eerder schreef geen keukenprinses te zijn. Volg de stap-voor-stap aanwijzingen op de verpakking en het gaat je vast lukken. Wil je nog meer hulp tijdens het maken van de taart dan scan je met je mobiel de QR-code op de verpakking en je gaat automatisch na de bakhulp die voor dat product ontwikkeld is. Hier lees je andere variaties, heb je een vraagoptie en is er zelfs een bakfilmpje te zien. Hoe handig kan dat zijn?

Nieuw design

Naast de nieuwe wintersmaak heeft Dr. Oetker het complete bakassortiment in een nieuw jasje gestoken. De belangrijkste toevoeging is de QR-code. Daarnaast zijn de kleuren vernieuwd, wordt er een ander lettertype gebruikt en heeft het een nog duidelijkere bereidingswijze gekregen.

Waar te koop?

De Dr. Oetker special edition kwarktaart vanille speculaas is vanaf nu tot eind april 2013 verkrijgbaar bij de grotere supermarkten. Echt een tijdelijke smaak dus! Een pak kost 2,98. Je kan dan een taart maken voor ongeveer 12 personen. Natuurlijk moet je er wel nog boter, kwark, slagroom en water aan toevoegen.

Wil je alvast zien hoe je een Dr. Oetker kwarktaart maakt? Bekijk hieronder alvast het filmpje:

(244 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.