Crunch & Rolo Chocolade Tabletten

Crunch & Rolo Chocolade Tabletten

In mijn eerste ‘Wat zit er in de Brutsel mailbox‘ bericht heb ik er al over geschreven de nieuwe repen van Rolo en Crunch. Inmiddels heb ik de beide smaken geprobeerd, ouderwets lekker. Wie heeft er vroeger nu niet een Rolo of Crunch gesnoept op school? Ik wel, maar goed ik ben dan ook wel verzot op chocolade! Nestlé heeft de Rolo en Crunch vanaf heden in een reep ‘gegoten’.

Crunch chocolade tablet

Crunch Chocolade TabletDe Crunch tablet is een reep melkchocolade met knapperige granen. Voor als je zin hebt in een bite. Een stukje van 25 gram Crunch Tablet bevat 128 kcal. Wat opvalt aan deze reep is dat de reep geen gelijke stukjes heeft, zoals je op de foto ziet, eerlijk delen zit er dus niet in. Deze reep deed mij weer terug denken aan vroeger, toen het net ‘nieuw’ was in de schoolkantine en het werd uitgedeeld.

Rolo Chocolade Tablet

Rolo Chocolade TabletDe Rolo tablet is gemaakt van romige melkchocolade met een vulling van karamel. Perfect om langzaam van te genieten. De vorm van de reep is geïnspireerd op de Rolo chocoladecups. Twee stukjes Rolo Tablet bevatten 102 kcal. Rolo heb ik vroeger eigenlijk niet zoveel gesnoept, terwijl ik toch wel van karamel houd, vreemd. De Rolo tablet is wat ‘chiquer’ dan de Crunch reep.

Wat kosten de Crunch & Rolo Chocolade Tabletten eigenlijk?

Vanaf november 2012 zij de Rolo en Crunch chocolade tabletten verkrijgbaar bij de supermarkt. De adviesprijs voor zowel de Rolo als Crunch is 0,99.

(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Crunch & Rolo Chocolade Tabletten

  1. Oei ben eigenlijk Rolo verslaafd, lekker laten plakken aan je gehemelte en dan lekker langzaam laten smelten.

Reacties zijn gesloten.