Pickwick Herbal Goodness: 5 Nieuwe Kruidentheeën

Pickwick Herbal Goodness: 5 Nieuwe Kruidentheeën

Kruiden hebben een gezonde invloed op de gezondheid. Pickwick heeft de kracht van kruiden gebruikt voor haar vijf nieuwe theeën: Pickwick Herbal Goodness Concentratie, Liefde & Passie, Slaap Lekker, Spijsvertering en Weerstand. Thee voor dat duwtje in de rug om je net wat lekkerder te voelen. De nieuwe kruidentheeën van Pickwick zijn gebaseerd op eeuwenoude kruidenwijsheden, die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Pickwick heeft goed bekeken naar de werkzaamheid van de kruiden en probeert met een minimale dosering van kruiden een optimaal effect te bereiken. Hieronder lees je alles over de vijf verschillende soorten.

Pickwick Herbal Goodness: Concentratie

Pickwick Herbal Goodness: ConcentratieJe kent het wel, je moet er bij blijven maar het lukt gewoon niet. Om je concentratie op pijl te houden drink je 4 koppen Pickwick Concentratie per dag, door het gebruik van ginseng in deze thee verhoog je je concentratiepijl. In het Verre Oosten wordt de wortel van de ginseng wortel al jaren gebruikt vanwege de gunstige invloed op de concentratie. De ingrediënten van Pickwick Concentratie zijn groene thee, citroengras, ginseng, rozemarijn, guarana en zwarte peper.

Pickwick Herbal Goodness: Liefde & Passie

Pickwick Herbal Goodness: Liefde & PassieEchte liefde & passie komt natuurlijk uit je zelf, dat weet Pickwick ook, Pickwick gelooft in jouw kracht, maar misschien geeft het drinken van een kop Liefde & Passie thee je de moed om op je grote liefde te stappen. Opvallend is trouwens dat deze thee naar rode biet ruikt, dat is dan ook een ingrediënt van deze thee. De ingrediënten van Pickwick Liefde & Passie zijn rooibos thee, rozen, rode biet, kamille, kaneel en ginseng.

Pickwick Herbal Goodness: Slaap Lekker

Pickwick Herbal Goodness: Slaap LekkerHeb je af en toe problemen om in slaap te komen? Pickwick heeft de thee Slaap Lekker bedacht. Deze thee heeft een rustgevende werking. Valeriaan is het belangrijkste ingrediënt van deze thee. In de oude Griekse en Romeinse tijd werd valeriaan al gebruikt. Structurele slaapproblemen zijn niet op te lossen door het drinken van deze thee. De ingrediënten van Pickwick Slaap Lekker zijn kamille, valeriaan, citroenmelisse, lavendel en vanille.

Pickwick Herbal Goodness: Spijsvertering

Pickwick Herbal Goodness: spijsverteringJe spijsvertering heeft gedurende dag veel te verwerken. In Pickwick Spijsvertering is kruizemunt gebruikt. Dit kruid staat van oudsher bekend om de gunstige invloed op de spijsvertering. Structurele spijsverteringsproblemen zijn niet op te lossen door het drinken van deze thee. De ingrediënten van Pickwick Spijsvertering zijn pepermunt, kruizemunt, groene rooibos thee, venkel, brandnetel en anijs.

Pickwick Herbal Goodness: Weerstand

Pickwick Herbal Goodness: weerstandIn de wintermaanden kan je best een beetje extra weerstand gebruiken. Door twee koppen van Pickwick Weerstand per dag te drinken ondersteun je een goed weerstand. De kracht van deze thee zit in het kruid echinacea. Dit kruid staat bekend om het immuunsysteem te stimuleren. De ingrediënten van Pickwick Weerstand zijn citroenverbena, echinacea, citroengras, gember, sinaasappelschilletjes, eucalyptus en kamille.

Zelf heb ik ook geprobeerd met kruiden een ‘Slaap Lekker’ thee te maken. Met de Magisso theebeker is het een fluitje van een cent, zou je denken. Om precies de goede hoeveelheden bij elkaar te krijgen is behoorlijk lastig, dat moet je dan ook maar aan de kenners over laten. Daarom is de Slaap Lekker thee zo fijn. De nieuwe theeën van Pickwick laat een nieuwe kant van Pickwick zien. Bewust met je lijf om gaan door goede combinaties qua kruidenthee. De Liefde & Passie thee vond ik zelf wat minder, maar dat komt ook gewoon omdat ik niet van bieten hou en dat ruik je zeker als je het doosje opendoet. Deze thee zal ik dan ook wat minder drinken. De andere theeën ga ik wel in zetten voor net dat ene duwtje in de rug. Belangrijk om te weten is dat structurele problemen niet opgelost worden door het drinken van deze thee!

Pickwick Herbal Goodness thee is te vinden in het theeschap van alle bekende Nederlandse supermarkten en bij de Douwe Egberts Cafés. De adviesprijs is 1,89 per doosje met 20 zakjes van elk 2 gram.

Pickwick Herbal Goodness: slaaplekker

(327 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Pickwick Herbal Goodness: 5 Nieuwe Kruidentheeën”

  1. Ik drink vaak s’avonds de ‘slaap lekker’ thee. hij ruikt helemaal niet lekker & heel het kastje stinkt ernaar. maar vind hem wel erg lekker en je word er rustig van.

Reacties zijn gesloten.