** Afgelopen ** Win een Kerstpakket van Tezet!

kerstpakketDit jaar mag ik namens Tezet maar liefst drie kerstpakketten weggeven! Wie wil nu niet nog net voor kerst een leuke verrassing, doe gezellig mee en voor de kerstdagen heb je misschien wel een kerstpakket in huis!

** Deze Actie is afgelopen **

Wat moet je voor dit kerstpakket doen?

Het pakket op de foto hiernaast mag ik maar liefst drie keer weggeven, daar moet je natuurlijk wel wat voor doen:

Like dit bericht op Facebook en/of retweet dit bericht via Twitter en/of laat een reactie achter hieronder dit bericht (Volg @brutsellog als je retweet)! Je kan meedoen tot en met woensdag 12 december 2012 12:00. Woensdagavond laat ik een berichtje achter bij de winnaars. De pakketten zullen door Tezet aan de winnaars worden verzonden.

Over Tezet

tezet logoTezet is al bijna 14 jaar actief met seizoens- en relatiegeschenken. Naast kerstpakketten biedt Tezet ook unieke pakketten voor Sinterklaas en Pasen. Neem dus ook even een kijkje op hun site!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “** Afgelopen ** Win een Kerstpakket van Tezet!

  1. Wat een heerlijk gezellig pakket, wij zijn echte zoetekauwen.. en met 3 kindjes komt hij zeker wel op jammmm mooie actie hoor.

  2. Ik doe heel graag mee.. zou fantastische zijn een eigen kestpakket helemaal alleen voor mij.. moet elke jaar toekijken hoe mijn vader en broer hem uitpakken. terwijl ik met legen handen sta.. aangezien werken en mijn opleiding helaas niet samen gaan.. zou ik dan dit jaar misschien ook iets hebben om uit te pakken ♥

  3. Super! Wat leuk al dat lekkers! Zowel voor groot als klein 😉 Twitteren en Tweeten kan ik helaas niet maar op FB heb ik deze mooie actie met veel <3 gedeeld. Prettige feestdagen toegewenst! xxx

  4. Hier een winterpompoentje op komst, wat heeft deze aanstaande mama toch ineens ongelooflijke trek in lekkers… En ook de anders smurfjes thuis zagen dat het goed was! ;-p

  5. In deze crisis zijn er denk ik best veel mensen zonder een kerstpakket omdat ze simpelweg geen werkgever hebben… Hier nog zo een 🙂 Dus ik doe zeker mee aan de actie al gun ik het iedereen want wie het nou niet??

  6. Op het moment zit ik zonder werk dus een kerstpakket wordt het ook niet helaas. Terwijl ik wel tot en met november gewerkt heb. Dus ik denk zeker dat ik hem verdien! En ik wil mijn lieve vrouw er ook mee verrassen 🙂

Reacties zijn gesloten.