Boodschappen December 2012

Boodschappen December 2012Nog even en dan staan de kerstdagen weer voor de deur. Sommige mensen weten misschien al precies wat ze dan gaan eten, maar ik eigenlijk helemaal niet. Om wat inspiratie op te doen kijk ik vaak in de gratis kookmagazines van verschillende supermarkten, nou ja eigenlijk doe ik dat eigenlijk elke maand wel. Om een lang verhaal kort te maken staat Boodschappen deze maand in het teken van Kerst 2012.

Boodschappen Magazine Kerst Ideeën

In deze kerst Boodschappen krijg je recepten om samen kerst te vieren, maar ook ideeën om eens wat anders in de pannetjes te doen tijdens het gourmetten en de allerlekkerste feestgebakjes. Verder wordt er ook gedacht aan ‘de goede start’ van de dag met allerlei recepten voor een feestelijk ontbijt en krijg je 8 ideeën voor heerlijke cocktails om 2012 mee af te sluiten. Het kerstmenu is dit jaar luxe namelijk vooraf blauwe kaasmousse op een kruidensalade, een wildbouillon met bosui en spekjes, hoofdgerecht is beef wellington en het dessert witte chocolade bavarois met cranberrysaus. Naast alle recepten voor de kerst staan in dit nummer veel handige tips om het net even makkelijker te maken tijdens de kerstdagen.

Zoals altijd in Boodschappen

Net als altijd ook in deze Boodschappen de rubriek ‘de groeten uit …’. Deze keer komen de groeten uit Waspik waar Cristina over haar leven in Waspik vertelt en haar recept voor parelhoen met garnalen prijs geeft. De rubriek Budgetkoken heeft deze maand ook een feestelijk tintje want lekker, feestelijk koken hoef niet duur te zijn en in de rubriek Mooi Groen de tuintips voor december en andere groentips voor thuis.

Nog geen idee wat je tijdens de kerst gaat eten? Blader dan ook eens door Boodschappen magazine. Kijk hier waar je het magazine gratis kan halen.

Blader hieronder door de Boodschappen van december 2012:

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.