Topkoks voor Thuiskoks 6 Koken voor Elkaar

Topkoks voor Thuiskoks 6 Koken voor ElkaarAlweer het zesde boek in de serie Topkoks voor Thuiskoks. Eigenlijk had dit natuurlijk niet moeten gebeuren, maar het is nog steeds nodig! Nog steeds sterven er kinderen aan ondervoeding. Daarom is het ook belangrijk dat iedereen een steentje meedraagt en dit doe je eigenlijk al door het kopen van dit fijne kookboek: Topkoks voor Thuiskoks 6. Van ieder verkocht boek krijgt een kind in Malawi 40 maaltijden op school. Iedere foodie hoort er eigenlijk dit kookboek in huis te hebben.

Het Boek: Topkoks voor Thuiskoks 6:

Topkoks voor Thuiskoks is een kookboek met recepten van topkoks die belangeloos hebben meegewerkt aan dit boek. Zo staan er bekende namen tussen als Alain Caron van Masterchef, Julius Jaspers en Robert Kranenborg van Topchef en Ramon Beuk, culinair ondernemer. Van bekende chefs van sterren restaurants zoals Onno Kockmeijer van Ciel Bleu, Erik van ’t Loo van Parkheuvel en Edwin Vinke van de Kromme Watergang hebben hun recepten prijs gegeven aan de makers van dit boek. Het kookboek is ingedeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en zijn in duidelijke stappen beschreven. Verder krijg je bij elk recept fijne wijntips en uiteraard meer informatie over wie en welk restaurant het recept bedacht heeft. Daarnaast heeft het boek drie handige leeslinten. Zo kan je zelf je eigen driegangenmenu samenstellen uit alle toprecepten die in Topkoks voor Thuiskoks staan.

Waarom Topkoks voor Thuiskoks 6 kopen?

Dit boek moet je als culi, foodie of foodblogger gewoon kopen. Door het kopen van Topkoks voor Thuiskoks geef je een kind in Malawi maar liefst 40 schoolmaaltijden die daar middels het FDBCK project van WFP wordt aangeboden. Daarnaast wil je dit boek ook gewoon hebben vanwege de bijzondere recepten. Zoveel mooie, uitdagende recepten van bekende chefs, je maakt gewoon je eigen culinaire gerechten thuis. Wil je nog meer kinderen helpen? Geef dit boek dan cadeau!

Beelden zeggen meer dan woorden, bekijk hieronder een voorproefje uit Topkoks voor Thuiskoks:

Topkoks voor Thuiskoks 6 voorproefje voorgerecht

Voorgerecht van Jarno Eggen: De Groene Lantaarn
Filet americain met pikante paprika en gepofte quinoa

Topkoks voor Thuiskoks 6 voorproefje hoofdgerecht

Hoofdgerecht van Ronald Kunis: De Kas
Doperwten Gnocchi

Topkoks voor Thuiskoks 6 voorproefje nagerecht

Nagerecht van Mike Kuijpers: Librije’s Zusje
Soufflé van boerenkwark en honing met compote van appel en verveine

Titel: Topkoks voor Thuiskoks 6 – Koken voor Elkaar
Uitgever: De Sponsors van Topkoks voor Thuiskoks
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789079824090
Winkelprijs: 11,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Topkoks voor Thuiskoks zelf!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Topkoks voor Thuiskoks 6 Koken voor Elkaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.