Proeven: Nespresso Variations 2012

Nespresso Variations 2012Het is weer zover: de jaarlijkse tijdelijke smaken van Nespresso zijn weer verkrijgbaar! Ook dit jaar heeft Nespresso haar grand cru Livanto in een feestelijk jasje gestoken met drie verrassende smaken. Dit jaar zijn de smaken hazelnoot, macadamia en kokosnoot. Perfect voor de winterse dagen. Brutsellog heeft de smaken al uitgeprobeerd, favoriet bij ons is de macadamia, een smaak die net wat zoeter is dan de andere twee smaken.

Nespresso Variations 2012 de smaken:

De grand cru Livanto is dit jaar omgetoverd met drie nieuwe smaken, te weten:

Hazelnoot:
De combinatie van geroosterde hazelnoot met Nespresso Livanto brengt de smaak van praline.
Macadamia:
De volle smaak van de macadamia gecombineerd met Livanto geeft frisheid en heeft tonen van citrus.
Kokos:
De harmonie tussen Livanto en kokosnoot doet je denken aan een kokosnoot macaron.

Zoals ik al eerder vertelde vinden wij de Macadamia variation de lekkerste smaak dit jaar. Maar dat verschilt natuurlijk voor iedereen. De Nespresso Variations 2012 zijn trouwens ook erg lekker met verse warme melk als latte macchiato of cappuccino. De sterkte van Livanto Variations is 6. Met Nespresso Variations heb je weer een speciaal koffiemoment, feestelijk en avontuurlijk. Wees er snel bij, want deze drie smaken zijn maar tijdelijk te koop.

Nespresso Variations 2012, waar te koop?

Nespresso Variations 2012 is verkrijgbaar in de Nespresso Boutique en online te bestellen. De Nespresso Variations 2012 kost 4,20 per etui met 10 cups (per smaak).

Bekijk hieronder een youtube video van Nespresso Variations 2012:

(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Proeven: Nespresso Variations 2012”

  1. Macadamia en de kokosnootvariant toch maar eens geprobeerd. Verrassing: zo smerig als ik stofthee met een smaakje uit zo’n zakje vind, zo neus- en smaakpapillenstrekend was vooral de macadamiavariant. Jammer dat ik er helemaal voor naar Maastricht moet. Enschede heeft toch ook een Bijenkorf.

    1. Verrassend dat Nespresso dit toch steeds weer voor elkaar krijgt. Bij de Bijenkorf in Utrecht en Amsterdam is er ook een Nespresso boutique (en inderdaad bij de Bijenkorf in Maastricht ook). Online bestellen kan ook, Nespresso is (en blijft) toch wel een exclusieve koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.