Libelle Lekker November 2012

Libelle Lekker November 2012Wanneer ik in Belgiƫ ben moet ik altijd even langs de Standaard boekhandel, even kijken of ze de Libelle Lekker hebben. Pas viel ik met mijn neus in de boter, Libelle Lekker was er nog en voor een paar euro extra zat er ook nog een leuke kookagenda bij voor 2013. Leuk! Libelle Lekker is eigenlijk nog het enige kookmagazine wat ik koop. Waarom? Het is net even anders dan de andere kookmagazines, vlotter, afwisselender en natuurlijk is het ook speciaal omdat ik het niet iedere maand koop, dat maakt het wel echt een cadeautje.

Libelle Lekker in november:

Dit nummer staat in het teken van Feest! Alle voorbereidingen voor de kerstdagen zijn volgens mij al wel in volle gang. Op zoek naar de beste, lekkerste recepten. Met bijvoorbeeld de wildrecepten uit dit nummer kan je punten scoren. Libelle Kookagenda Libelle Lekker kok Ilse D’Hooge stelt 4 feestelijke familiemenu’s aan je voor: het super de luxe verwenmenu, het stapel op tradities menu, het laat je verrassen menu en het cool voor de kids menu. Tim Teck maakt 5 snelklaar toetjes die precies passen in een feestelijk menu. Verder maak je zelf de lekkerste culinaire cadeautjes, krijg je een voorproefje uit het Literair Kookboek en lees je alles wat je moet weten over kalkoen.

Nog meer?

Wim Balieu, chef van Goe Gebakken, doet de make-over van een Libelle recept uit 1945: Appeltaart, wat was het recept toen en hoe maakt Wim het nu? Ook lees je meer over de veenbes oftewel cranberry, krijg je weer 28 recepten om 28 dagen lekker te eten en gaat Libelle Lekker op zoek naar het fijnste van Finland. Daarnaast kreeg ik voor 6 euro extra de Libelle Kookagenda erbij. Zoals de naam al zegt een agenda vol recepten. Elke week heeft een recept, verschillend van voor-, hoofd- of na- gerecht en andere lekkere dingen zoals Libelle het maakt. Een leuk extraatje!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)