24Kitchen Winterkookboek

24Kitchen Winterkookboek24Kitchen kan ik jammer genoeg niet ontvangen op de satelliet en ik hoor er zoveel leuke dingen over. Leuke kookprogramma’s van Nederlandse en buitenlandse koks. Dat wil ik ook! In ieder geval kan ik met het boek 24Kitchen Winterkookboek wel genieten van de gerechten uit de keuken van 24Kitchen.

24Kitchen Winterkookboek:

Het Winterkookboek van 24Kitchen is bedoeld voor die lange, gezellige winteravonden. Genieten van familie en vrienden en natuurlijk van zelfgemaakte winterse gerechten. De chefs van 24Kitchen zorgen alvast voor de recepten. De recepten in het 24Kitchen Winterkookboek zijn ingedeeld in Sinterklaas, Winterpret, Kerstmis, Oud & nieuw, Het nieuwe jaar, Een frisse boswandeling en winterdis. De recepten in het boek zijn duidelijk in stappen beschreven. Bij enkele recepten staat een foto van het eindresultaat, bij andere weer sfeerfoto’s met de koks van 24Kitchen. De gevarieerd recepten zijn door iedereen te maken, de beginnende kok en voor de echte hobbykok die iets spannends op tafel wil zetten. Het Winterkookboek bevat maar liefst 100 authentieke recepten van pepernoten tot klassieke risotto en van een vanille parfait met kaneelcrackers tot winter minestrone soep.

Wat vind ik van het boek?

Winterse gerechten, heerlijk, ik ben er gek op! De recepten uit het 24Kitchen Winterkookboek bieden dan ook weer voldoende inspiratie. Wat ik mis in dit boek zijn meer foto’s van de gerechten. Ik ben vaak wel benieuwd naar hoe de gerechten er uit horen te zien. Desalniettemin brengen de sfeerfoto’s van het 24Kitchen Winterkookboek je al wel in een winterse stemming.

Wie zijn de chefs van 24Kitchen?

De gezichten van 24Kitchen zijn: Prins van den Bergh, Giovanni Caminita, John Gerdsen, Corria Houthuizen, Danny Jansen, Bianca Janssen, Andrea van Lieshout, Andy McDonald, Roberta Pagnier, Evert te Pas, Angelique Schmeinck, Merijn Tol, Rudolph van Veen, Kasia Vermaire en Nadia Zerouali. Zij hebben hun favoriete wintergerechten en hun kooktips met je gedeeld in 24Kitchen Winterkookboek.

Titel: 24Kitchen Winterkookboek
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789045203683
Winkelprijs: 24,95

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “24Kitchen Winterkookboek”

  1. Voor nu een heerlijk boek, ik heb er al een paar dingen uit gemaakt. Echt winters en niet te moeilijk.
    Als je niet weet wat je op tafel kan zetten als het koud is, Kerst wordt of met Oud & Nieuw. Prima boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.