Special T Theemachine

Special T TheezetterKoffie uit cups kennen we al lang Nespresso, Dolce Gusto maar thee uit een cup, nee dat kende ik nog niet, wel losse thee en de theebuidels. Via via hoorde ik van de komst van de Special T Theemachine naar Nederland. Wat Nespresso is voor de koffiedrinker, wordt Special T voor de theedrinker. De Zwitserse site van Special T was toen ik het hoorde al actief en de promotievideo van Special T betoverde mij. Daar wil ik eerst wel wat meer over weten.

Special T Theemachine:

Special T is het eerste systeem wat thee en biologische infusies wat de temperatuur en infusietijd (trektijd van de thee) automatisch aanpast aan de theesoort, hele theeblaadjes in luchtdichte capsules bewaart en een selectie aanbiedt van prestigieuze theesoorten (op dit moment maar liefst 25 verschillende soorten). Special T combineert theetradities met de technologie van vandaag: een perfect kopje thee. De Special T werd al eerder door Nestlé met succes gelanceerd in Frankrijk en Zwitserland en inmiddels zijn ook België en Nederland aan de beurt om te kunnen genieten van de uitvinding van de Nederlander. Het systeem is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren namelijk: wit, champagne, grijs en rood.

Special T theesoorten:

Special T CupsZoals ik al eerder schreef zijn er op dit moment 25 verschillende theesmaken voor de Special T verkrijgbaar. Dit zijn: Royal Yunnan, een zwarte Chinese thee, Supreme Darjeeling, zwarte thee uit de Himalaya, Ceylon Nuwara, een verfijnde Ceylon thee, Oolong Fujian, een blauwe thee met de smaak van koekjes, Sencha Shizuoka, een Japanse groene thee, Sencha Zheijan, een Chinese groene thee, Genmaicha, groene thee met rijstkorrels en Pai Mu Tan Finesse, een witte thee. De geparfumeerde thee zijn de Caramel Gourmand, Red Fruits Delight, Earl Grey Lime, Tropical Selection, Jasmine Flowers, Intense Mint, Mandarin Peach en Rose Amour. Voor speciale theemomenten: Noire Impérial, Good Morning Sunshine, Blueberry Muffin, T.Time Orange Flowers en Noir de Luxe. Geparfumeerde rooibos en biologische infusies: Rooibos Bourbon, Rooibos Orange, Lemon Rose Hip-Sorbet, Verbena Citrus, Ice Mint, Sunny Grapefruit en Red Romance. Naast deze smaken uit het standaardassortiment zitten komt Special T ook met limited editions. Om naast deze 25 smaken ook weer eens wat anders te proeven.

Waar is Special T te koop?

De Special T theemachine kan je nu kopen online via Special T en in de Nespresso Boutique op de PC Hoofdstraat in Amsterdam. Zo lang de aanbieding strekt heeft de Special T een speciale introductieprijs van 89,00. Je krijgt hierbij een welkoms box met 40 capsules en 2 kop en schotels voor de perfecte thee ervaring. Daarna kost de Special T 119,00. Een Special T theecup kost 3,70 per verpakking van 10 cups.

Bekijk hieronder ook een reclame van Special T:

(471 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Special T Theemachine

 1. WE HEBBEN INTRESSE VOOR DE SPECIAL T MAAR VINDEN HEM IN GEEN WINKEL EN VIA INTERNET VINDT IK OOK NIET HOE IK HEM MOET BESTELLEN KUNNEN JULLIE ME HELPEN DANK U GRTJ

 2. Voor België zie ik dat de machine enkel te koop is online via de Special T site en is te proeven bij de Nespresso Boutique, Louisalaan in Brussel. Ik weet alleen niet zeker of de machine en de cups daar ook te koop zijn.

 3. Ik heb de Special T machine gewoon via de Special T site bestelt.
  Woon zelf in nederland en had hem binnen 2 dagen in huis.

  Ik had de reclame gezien en was gelijk helemaal verliefd erop.
  Ik drink zelf heeel veel thee en lust ook geen koffie, dus deze machine is echt een uitvinding voor mij.

  Ook hoorde ik van mensen dat de thee erg slap moest smaken.
  Ben het hier niet mee eens, ik hou zelf heel erg van groene thee en die moet ook niet te sterk want dan word het bitter. En de Special T Machine heeft dit ook gelijk in de gaten, en in mijn ogen zet de machine echt de perfecte thee.

  Ook las ik heel veel slechte dingen over dat de cupjes zo duur zijn. Maar als echt een thee liefhebber bent maakt mij dit weinig uit.
  Senseo, Epresso, etc hadden in het begin ook alleen maar Pads/Cups die alleen van dat merk verkrijgbaar waren, als je nu in de winkel kijkt heb je wel 15 verschillende merken, waaronder dus ook goedkopere.

  Ik raad deze machine elke thee liefhebber aan! En ik ben er erg tevreden over!! 🙂

 4. ik ben zeer blij met theemachiene ,maar spijtig genoeg heb ik die door iemand anders laten bestellen om datik op mijn leefdheid niets van bestellen langs de pc ken en daar ik er nog een wil bestellen iemand lastig moet vallen en dat ze dit niet steeds met plezier doen 1maal is genoeg ,vraag ik mij af dat dit niet gewoon in winkels te verkrijgen zijn.

  met dank rosa

 5. Ik ben zeer teleur gestelt dat je nog maar 1kopje krijgt waar er voordien toch twee waren,indien ik een presenteer moet ik zelf een ander kop nemen.
  En dat na een opslag van 30Euro,dus geen reclame om aan vrienden door te geven

  Rosa

 6. Ik heb een thee machine gewonnen. Maar ik ga dit niet gebruiken. Nieuw kost het 119euro. Met theekopje en proefsetje van 12stuks erbij. Iemand interesse. prijs te bespreken.

Reacties zijn gesloten.