Winterfeest Limited Edition Feestpakket

Winterfeest Limited Edition FeestpakketNu de feestdagen steeds dichterbij komen wordt het hoog tijd om ideeën op te doen voor je eigen feestje. Uitgeverij Snor heeft daar, uiteraard de leukste ideeën voor. Dit wordt gedeeld in ‘Winterfeest’, gemaakt door Anya van de Wetering van Kamer 465, zij heeft al eerder de Soepkalender en de Toet & Taartkalender bedacht en gemaakt. De inspiratie achter Winterfeest is: BYO oftewel Bring Your Own. Iedereen maakt een favoriet recept, welk thema, wordt er iets nieuws uitgeprobeerd en noem maar op. Perfect om je mee bezig te houden met deze donkere dagen.

Winterfeest:

Winterfeest is een boekje gemaakt van verschillende soorten papier, met receptkaarten en interessante styling-, tafeldek- tips en zelfmaakideeën. Net als de soepkalender en de toet- en taartkalender hebben de vrienden van Anya ook weer een achttal recepten bedacht voor een klassiek winterfeestmenu. Dat past precies bij een vriendenclub die hun eigen Winterfeest maakt met elk hun eigen recept. De recepten zijn feestelijk en misstaan niet tijdens een kerstdiner en passen eigenlijk bij elk ‘eetfeestje’. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat, gewoon gemaakt met de iPhone van Anya. In het Limited Edition Feestpakket van Winterfeest krijg je extra 8 uitnodigingskaarten, 8 bedankkaarten.

Kortom

Winterfeest past precies rond dit tijdstip van het jaar: donkere dagen, lekker bezig zijn in je keuken, vrienden op bezoek en samen je eigen feest maken. Iedereen die wat meeneemt, heerlijk. De tips en ideeën uit Winterfeest maken het nog leuker. Nodig je vrienden uit via een Facebook uitnodiging, laat ze iets maken en maak er een leuk feest van! Winterfeest is een boekje net even anders dan andere, kaarten, verschillende soorten papier maken het er een leuke afwisseling van.

Titel: Winterfeest (Limited Edition Feestpakket)
Uitgever: Snor
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789079961399
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Uitgeverij Snor!

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.