Blond Feest!

Blond Feest!Blond Feest! is al weer het vierde kookboek van de dames van Blond Amsterdam na Eigen taart is goud waard, Hollandse Happen en Lekker Blond. Ook dit kookboek is weer helemaal in de welbekende Blond Amsterdam stijl: vrolijk en kleurig.

Het boek: Blond Feest!

Blond Feest draait eigenlijk helemaal om feestjes en wat geef je nu eigenlijk allemaal op feestjes. Blond Amsterdam helpt je er mee. Het boek is ingedeeld in maar liefst 14 verschillende feestjes namelijk: Valentijnsdag, Koninginnedag, Paasfeest, Babyshower, Moeder- en Vaderdag, Zomerfeest, Verjaardagen, Suikerfeest, Vrijgezellenfeest, Halloween, Sinterklaas, Kerstfeest, Oud en nieuw en Thema feest. Elk hoofdstuk begint met een aantal leuke feesttips en daarna de recepten met namen zoals ‘Rode Hartediefjes’ of de ‘Late Night Lollies. De recepten zijn stapsgewijs beschreven. De recepten in Blond Feest bevatten geen foto’s van het eindresultaat maar zijn vrolijk geïllustreerd met de welbekende Blond Amsterdam illustraties. De recepten in dit boek zijn niet moeilijk, dus ook een beginnende kok kan best overweg met de recepten uit Blond Feest!

Wat vind ik van het boek?

Van de Blond boeken word ik altijd vrolijk, gewoon van al die kleuren en de illustraties. Verder zijn de recepten eigenlijk best makkelijk en snel te maken, er komt in ieder geval weinig poespas bij te kijk. De foto’s in het boek mis ik eigenlijk niet echt, was misschien wel een leuke aanvulling geweest, maar de illustraties passen ook wel weer bij dit boek.

Kortom

Blond Feest! is een kookboek om cadeau te doen, samen met bijvoorbeeld een Blond Amsterdam mok of Blond Amsterdam thee (of noem maar op). Je hoeft voor de recepten uit dit kookboek geen keukenprinses te hebben, je moet gewoon lol hebben en zin in een feestje hebben!

Titel:Blond Feest!
Auteur: Femque van Geffen en Janneke Dröge
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789021552743
Winkelprijs: 22,50

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)