Stiletto’s in de Keuken door Thamara Winters

Stiletto's in de Keuken door Thamara WintersMaak zelf een spetterend diner of organiseer een originele babyshower. Thamara Winters helpt je met haar eerste kookboek Stiletto’s in de Keuken om de puntjes op de i te zetten. Het kookboek is bedoeld voor de keukenprinses die houdt van heerlijke mondsensaties en van vernieuwingen zonder dat je alle culinaire technieken onder de knie hebt, die legt Thamara wel aan je uit.

Het boek: Stiletto’s in de Keuken

Stiletto’s in de Keuken neemt je mee door verschillende gelegenheden waarbij lekker eten centraal staan. Het boek is ingedeeld in ‘romantisch diner’, verfijnde diners met luxe producten of producten die in een nieuw jasje zijn gestoken, ‘familie om van te houden’, home sweet home gerechten zoals alleen jouw familie ze eigenlijk kunnen maken, ‘de kookclub Italië’, alles wat je nodig hebt voor een Italiaanse wijn- en kookavond en ‘culinaire rondreis: Marokko’, experimenteren met de smaken uit de Marokkaanse keuken. Het laatste hoofdstuk is ‘van A tot Z’, in dit hoofdstuk geeft Thamara haar geheimen prijs over stressvrij het perfecte diner te maken. Elk hoofdstuk begint met een aantal voorbeeld menu’s en vervolgens krijg je verschillende recepten. De recepten hebben een foto van het eindresultaat en zijn in duidelijke stappen beschreven. De recepten hebben een inleiding en hebben ook een ‘let’s dress’ afsluiting. Hoe maak je je gerecht eigenlijk op, want dat is ook een belangrijk onderdeel van de smaakbeleving. Met sterretjes wordt overigens aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is van het recept. Verder krijg je door het boek allerlei handige tips die je gerechten nog verder perfectioneren.

Wat vind ik van Stiletto’s in de Keuken?

Het eerste wat me opviel was de aparte cover van het boek, een vrouw met een octopus op haar hoofd, oké. Het logo, de roze pump met garde en kruiden is echt vrouwelijk te noemen. Stiletto’s in de Keuken in de keuken is ook echt een kookboek voor vrouwen. De recepten van Thamara Winters zijn vernieuwend, net andere smaken bij elkaar, exclusiever, spannend. Stiletto’s in de Keuken is een mooi kookboek om ideeën op te doen om thuis een culinair diner te maken in plaats van uit eten te gaan.

Wie is Thamara Winters?

Thamara Winters deed in 2011 mee aan het tv-programma Topchef de 12 provincies. Zij vertegenwoordigde de provincie Limburg en won! Haar passie voor koken deelt zij nu met haar kookboek Stiletto’s in de Keuken.

Titel: Stiletto’s in de Keuken
Auteur: Thamara Winters
Uitgever: Rebo productions
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789036631099
Winkelprijs: 19,95

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.