Happinez Good Food

Happinez Good Food kookboekHappinez Good Food is het tweede kookboek wat uit de koker van de makers van het tijdschrift Happinez is verschenen. Het eerste boek Happinez Puur Koken bestond uit de beste recepten van zeven jaar Happinez, het vervolg Happinez Good Food heeft 80 vegetarische recepten, puur, werelds en inspirerend.

Happinez Good Food het kookboek

Happinez Good Food is zoals ik al eerder schreef een vegetarisch kookboek. Happinez is voor dit kookboek op zoek gegaan naar het beste voor jezelf, want je bent wat je eet. Het is op zoek gegaan naar de allerbeste ingrediënten die het seizoen biedt en de liefde en creativiteit waarmee gerechten bereid horen te worden. Happinez Good Food is een feit. Het kookboek is een afwisseling van recepten en artikelen over ‘good food’. Happinez Good Food is ingedeeld in de hoofdstukken, soep, algen, brood, thee, granen, linzen en andere peulvruchten, specerijen, paddenstoelen, bladgroenten, noten, superbosbessen, aardse groente, appels en peren, toetjes en restjes. De recepten in het kookboek zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en zijn duidelijk beschreven. Daarnaast zijn bij verschillende recepten handige weetjes geschreven die je wellicht nodig kan hebben.

Wat vind ik van Happinez Good Food?

Vegetarisch koken vind ik best lastig, hoe kan je ingrediënten het best combineren, hoe maak je je gerechten eigenlijk uniek want om steeds weer met een zelfde gerecht aan te komen is ook weer zo wat. Met de receptideeën uit Happinez Good Food gaat het me vast lukken om vaker iets vegetarisch op tafel te zetten met ingrediënten die ik anders eigenlijk niet zou proberen. De achtergrondartikelen in Happinez Good Food zijn interessant en daarnaast wordt ik eigenlijk ook al vrolijk van de layout van het kookboek. Lekker kleurrijk en mooie fotografie.

Kortom

Happinez Good Food is eigenlijk een mooi boek om cadeau te doen aan jezelf wanneer je vegetariër bent of als je van plan bent om meer vegetarische gerechten op tafel te zetten. Sowieso is Happinez Good Food een mooi kookboek om cadeau te geven, kleurrijk, lekker en informatief.

Titel: Happinez Good Food
Uitgever: Happinez
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789029585910
Winkelprijs: 19,95

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.