De Keuken van Kranenborg Herfst door Robert Kranenborg

De Keuken van Kranenborg Herfst door Robert KranenborgHet heeft even geduurd, maar eindelijk is het tweede deel van de culinaire vierluik van Robert Kranenborg verschenen: De Keuken van Kranenborg – Herfst. Dit boek mag geen kookboek of receptenboek genoemd worden, maar is een culinaire biografie die meesterkok Robert Kranenborg zelf heeft geschreven.

De Keuken van Kranenborg Herfst

In De Keuken van Kranenborg vertelt Robert Kranenborg over hoe zijn weg naar de top was. Dit doet hij aan de hand van gerechten, verhalen over zijn leermeesters en zijn herinneringen. Als ware dat je zijn dagboek leest neemt Robert Kranenborg je mee door zijn leven. Wat waren de drie belangrijke weken in Frankrijk, welke droom werd werkelijkheid en wat leest Robert Kranenborg om bij te blijven in de culinaire wereld? Dit zijn enkele vragen die in De Keuken van Kranenborg beantwoord worden. Het boek is een afwisseling van verhalen, herinneringen en recepten.

Wat vind ik van De Keuken van Kranenborg Herfst?

Beeldend in woord word je door Robert Kranenborg mee genomen door zijn leven als chef-kok. Je hoort het hem zelf aan je vertellen terwijl je aan het lezen bent. Het boek geeft veel tips en laat ook de valkuilen zien die je kan tegen komen als je een carrière als chef-kok ambieert. Naast dat je Robert Kranenborg beter leert kennen door dit boek, lees je ook hoe het er aan toe gaat in de horeca. Verder heeft het boek geen foto’s maar enkel eenvoudige tekeningen, die een rustige uitstraling aan het boek geven.

Wie is Robert Kranenborg?

Inmiddels is Robert Kranenborg een bekendheid van tv door zijn programma Topchef wat hij samen met Julius Jaspers presenteert en zijn optredens in De Wereld draait door. Hij werkte vroeger als leerling in diverse restaurants, hij was chef op een cruiseschip en heeft menig restaurant geleid.

Titel: De Keuken van Kranenborg Herfst
Auteur: Robert Kranenborg
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789048816019
Winkelprijs: 24,90

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.