Boodschappen November 2012

Boodschappen November 2012Het november nummer van het gratis kookmagazine Boodschappen ligt weer bij diverse supermarkten klaar. Deze maand staat stoer vlees op het menu: stevige rollade, stoere karbonade, lekkere gerechten voor gure herfstdagen.

Welk lekkers staat er in Boodschappen?

Verder in Boodschappen bijzondere recepten voor thuis zoals een zoete rijsttaart met een speculaaskruidenbodem en hartige taart met worst, ui en pompen. Wat kan je allemaal met pannenkoeken? Je krijgt recepten voor onder andere American pancakes, chocoladeflensjes en een courgettepannenkoek. Daarnaast ook vis op z’n najaars, zoals oven gebakken makreel met winterpeen en laurier en de lekkerste internationale stoofschotels zoals een Noord Afrikaanse kip tajine en Indische hamlapjes.

Zoals altijd in Boodschappen

In dit nummer het viergangenmenu wat deze maand een bistromenu is. Het bistromenu bestaat uit zalmtaart met gepcheerd ei, uiensoep met kaascroutons, entrecote met limoen-knoflookboter en crème caramel. In de rubriek ‘over koken’ leer je deze maand stapsgewijs hoe je een ei pocheert. De Groeten komen deze keer uit Puttershoek van Ankie en Marcel Winkelman, zij vertellen over Puttershoek en maken hun favoriete gerecht: gekruide groentenstoof met amandelrijst. Wat zijn de lekkerste wijnen, het Boodschappen proefpanel onderzoekt het. Uiteraard ontbreken de rubrieken budgetkoken met recepten voor een klein prijsje en mooi groen met ideeën voor binnen en buiten.

Ook al trek gekregen van deze herfst recepten? Klik dan hier om te kijken waar en wanneer Boodschappen te krijgen is!

Blader hieronder door Boodschappen november 2012:

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.