Wat zat er in de Brutsel Mailbox van Oktober 2012?

Persberichten Oktober
Zoveel wil ik schrijven, maar vaak ontbreekt me er echt de tijd voor. Bloggen lijkt soms een fulltime baan. Dus zou je wel kunnen zeggen dat ik een dubbele baan heb. Bloggen en mijn ‘day-time job’. In ieder geval komt er veel leuks in de Brutsel mailbox. Van deze maand heb ik de leukste berichten er uit gepikt, net die berichten waar ik even geen tijd voor heb maar zeker wel een plekje verdienen op Brutsellog Lifestyle.

Stijlvolle kookartikelen bij de Hema

Hema KeukenartikelenVanaf 12 november lanceert Hema een professionele keukenlijn in haar filialen. In deze lijn vind je onder andere een messenset, een kommenset met vergiet, ovenwanten met noppen en verschillende pannen. Kortom voor elke kookliefhebber heeft Hema iets leuks en handigs. Precies voor de feestdagen dus gelijk een leuk cadeau-idee!

Haute Cuisine, de film

Haute Cuisine FilmOp verschillende blogs ben je deze aankondiging vast al tegengekomen. Vanaf donderdag 25 oktober is de film Haute Cuisine in première gegaan in verschillende filmtheaters. De film Haute Cuisine is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de privé-kok van de Franse president François Mitterand. De film is een must-see voor alle mensen die van koken houden. De privé-kok van Mitterand werkte met verse plattelands producten en maakte authentieke gerechten van vroeger. Het is een uniek kijkje in de keuken van de Franse president Mitterand.

Hieronder zie je de trailer van Haute Cuisine:

Koekjes van Jules deStrooper

Jules deStrooperDe Belgische bakker Jules deStrooper begint langzaam ook Nederland te veroveren met zijn koekjes. De koekjes van Jules de Strooper zijn gebakken met 100% natuurlijke ingrediënten, dus geen kunstmatige stoffen, volgens een eeuwenoud recept. De twee bekendste koekjes van Jules Destrooper zijn het amandelbrood en de natuurboterwafel. Kortom dat wordt eens in de supermarkt zoeken naar deze koekjes om ze ook eens zelf te proeven.

Winnaar Electrolux Design Lab 2012

Aeroball design lab electrolux winnaarDit vond ik wel een bijzonder bericht. Wat zou de winnaar van de Electrolux design lab prijs dan bedacht hebben? Winnaar Jan Aniersztajn bedacht de Aeroball. De Aeroball zuivert en verfrist de lucht in een ruimte. De bollen zweven met behulp van helium door de ruimte en zakken vanzelf naar de grond als het tijd is om ze te vervangen. Dit lijkt toekomstmuziek, maar is dus dichterbij dan je denkt. Zie je het al voor je zwevende bolletjes in je woonkamer of in je keuken (tegen kooklucht). Grappig idee, ik zie ze al wel zweven door mijn huis.

Paperchase cadeaumaand

paperchase kerstcollectieOp Utrecht Centraal heb ik de Paperchase winkel al ontdekt. Een leuk winkeltje met allerlei hebbedingetjes. Deze maanden is staan de cadeautjes helemaal centraal. Leuke dingetjes voor in je schoen maar ook leuke dingen voor in en om de kerstboom. Kortom dat wordt wat eerder naar het station gaan om ook even bij Paperchase binnen te lopen en er rond te snuffelen.

Nestlé Crunch en Rolo repen

Nestlé Crunch Nestlé Rolo

Er zijn weer nieuwe chocoladetabletten in de winkelschappen voor ‘smelters’ en bijters’. Nestlé introduceert dan de Crunch en Rolo tablet. Oude bekende smaken, maar dan in reepvorm. De crunch tablet is gemaakt van melkchocolade met knapperige granen. De Rolo tablet is gemaakt van melkchocolade met een vulling van karamel. Kortom chocolade die we eigenlijk allemaal wel kennen maar dan in een reep voor de snelle en langzame genieters.

Theetijd met Le Creuset

le creuset theetijdLe Creuset verhuist mee van de keuken naar de tafel en daarmee kwam Le Creuset op het idee om ook producten te ontwikkelen voor de koffie en de thee. Het hoogwaardige aardewerk van Le Creuset is perfect voor bekers, kopjes en theepotten. Er is zelfs gedacht aan silicone cupcake vormpjes. Bij passend zijn de geëmailleerde fluitketels, die al langer in het assortiment van Le Creuset zitten. Leuk om te weten: al het aardewerk van Le Creuset is geschikt voor de oven, de grill en de magnetron, maar kan ook gerust in de vriezer.

Volgende maand probeer ik weer een leuke selectie te maken uit de berichten die de Brutsel mailbox binnenstromen!

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.