Uitproberen: Lipton T Fusions Ice Tea

Lipton T Fusions Ice Tea groene thee honing, groene thee framboos en granaatappel, groene thee perzik en peerAl een tijdje terug kreeg ik van Lipton drie flesjes van hun nieuwe ijsthee T Fusions om uit te proberen. Kan het mijn favoriete ijsthee verslaan? De Lipton T Fusions hebben goed koud gestaan en heb ik inmiddels de drie smaken uitgeprobeerd.

Wat is Lipton T Fusions eigenlijk?

Lipton T Fusion is een fusion van groene thee met een exotische fruit- of honing smaak. De Lipton T Fusions zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken: groene thee honing, groene thee framboos en granaatappel en groene thee perzik en peer. De Lipton T fusions worden geproduceerd met de ‘fresh brew’ technologie. Dit is een uniek proces waarbij het goede van thee gebruikt wordt en de bitter smaak achterwege blijft. In de smaken groene thee framboos en granaatappel en groene thee perzik en peer wordt de thee gezoet met stevia. Zo bevatten de Lipton T Fusions smaken minder calorie├źn dan standaard frisdranken.

Wat vind ik er van?

Al een tijd terug heb ik de frisdrank, in mijn geval cola, laten staan en heb ik als favoriete frisdrank vervanger een ander merk ijsthee ‘groene thee met honing’. De eerste smaak die ik dan ook heb uitgeprobeerd was de Lipton T Fusions groene thee honing. Deze smaak kon het niet winnen van mijn favoriet. Je proefde toch nog de bitterheid van de groene thee, de honing smaak heb ik niet goed terug kunnen vinden. De andere twee smaken van Lipton T Fusions, groene thee framboos granaatappel en perzik peer vond ik daarentegen wel verfrissend. Het heeft een theesmaak maar je proeft ook respectievelijk de framboos granaatappel en de perzik peer smaak. Je blijft wel een iets bitter nasmaak proeven, maar of dit van de groene thee of door de stevia komt kan ik niet goed thuisbrengen. Een goede afwisseling met mijn favoriete ijsthee.

Conclusie

Lipton T Fusions heeft mijn favoriete ijsthee nog niet verslagen, maar de twee fruitsmaken van Lipton T Fusions zijn wel een goede afwisseling. De fruitsmaken van Lipton T Fusions zijn lekker. De honing variant vind ik eigenlijk niet lekker, maar smaken verschillen natuurlijk! De flesjes vallen op door het toch wel vrouwelijke design. Vrouwen zijn volgens mij dan ook wel de beoogde doelgroep voor Lipton T Fusions. Als vervanger van zoete frisdranken kan je zeker Lipton T Fusions drinken.

Wat kost Lipton T Fusions?

Lipton T Fusions is verkrijgbaar bij de supermarkt. De iconische flesjes bevatten 500 ml en hebben een adviesprijs van 1,15. Daarnaast is Lipton T Fusions ook verkrijgbaar bij verschillende horeca gelegenheden en ‘on-the-go’ locaties.

Bekijk hieronder een video over hoe Lipton T-Fusions gemaakt wordt:

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Uitproberen: Lipton T Fusions Ice Tea

    1. Tot een tijdje terug was het nog te koop bij de Albert Heijn, maar daar zie ik het de laatste tijd ook niet meer, daar hebben ze het alweer vervangen door Lipton Brisk. Waar het wel te koop is kan ik je niet zeggen, ik ben namelijk zelf niet van Lipton

Reacties zijn gesloten.