Culinaire Saisonnier Herfst 2012

Culinaire Saisonnier Herfst 2012Inmiddels is het al weer herfst. Het is dan weer tijd voor Culinaire Saisonnier, het seizoensmagazine voor professionele gastronomie. Culinaire Saisonnier is een magazine vol culinaire gerechten, achtergrond informatie over ingrediënten en biedt boeiende chefsportretten. Naast alle informatie in Saisonnier zijn ook de gerechten perfect in beeld gebracht, het water loopt je in de mond.

In dit nummer gaat Saisonnier langs bij Benoit en Bernard Dewitte en proeft daar een stukje Provence in Oost-Vlaanderen. Naast een uitgebreid interview geeft deze nieuwe Ami Saisonnier een aantal recepten prijs. In de Elzas gaat Saisonnier op bezoek bij Le Faudé, gastronomisch en traditioneel. Daarnaast is Saisonnier ook in Noorwegen geweest en heeft daar chef Even Ramsvik van Ylajali ontmoet.

Verder worden in deze Culinaire Saisonnier de fabels rondom lijngevangen zeebaars ontkracht, lees je alles over Catalaanse schapenkaas ‘Recuit’, hiervoor gaat Saisonnier langs bij Mas Macrè en lees je over duurzame zalmvisserij in Alaska. In chefsportret deze keer Andreas Caminada van Schauenstein Schloss in het Zwitserse Fürstenau, uitgebreid wordt er met hem en zijn personeel gesproken en natuurlijk krijg je een aantal recepten van zijn hand.Expert Chih-Sung Ma van Yama verteld meer over sojasaus en wasabi en ook hij heeft een aantal recepten. Natuurlijk ook in deze Saisonnier de columns groente & fruit, hygiëne, wilde verhalen, vlees, nouvelles, Cindy Borger, Carine’s column en brood. Deze columns mag je echt niet missen.

Dit en meer lees je in Saisonnier! Culinaire Saisonnier kost 11,50. Culinaire Saisonnier is ook te lezen op de iPad via Magzine. Het magazine kost dan 5,99.

www.saisonnier.net

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)