Allerhande 10/2012

Allerhande 10/2012Vorige week lag al weer het oktobernummer van Allerhande klaar bij de Albert Heijn en was het weer te downloaden in de Allerhande app. Allerhande staat deze maand in het teken producten van ‘Hollandse Bodem’. Dat betekent dus recepten voor stamppotten en recepten met appels & peer. Een Nederlands en herfstachtig nummer dus!

In het seizoen boerenkool, pompoen en spruiten, telers vertellen over hun producten en uiteraard een recept met het product in de hoofdrol. In Kookles leer je deze maand hoe je stap voor stap een traditionele appeltaart en een appeltaart met een twist maakt. Lezeres Caroline kookt tegen Jamie, beide maken kipsaté, wat vinden zij van elkaars gerecht? Lees ook het artikel met de nieuwe kijk Hollandse oer-groenten: pastinaak, knolselderij en koolraab, wat kan je eigenlijk allemaal maken met deze groenten.

Extra in deze Allerhande de Allerhande jonge ouders special met allerlei recepten voor jou en je kind en tips om ook tijd voor jezelf te nemen. Verder in Allerhande 5x anders worden echte herfstgerechten, klassiekers met onder andere walnoten, zuurkool en witlof net even anders gemaakt en paddenstoelen-passie Rolf, Frenk en Mathiska van Natuurmonumenten maken hun favoriete gerecht met paddenstoelen.

Ook al helemaal in de herfststemming, dan moet je zeker ook even deze Allerhande doorbladeren. Allerhande is gratis te downloaden via de Allerhande iPad app of af te halen bij een Albert Heijn bij je in de buurt.

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)