Nespresso Glass Collection

Nepresso Glass CollectionVorige week was ik bij de presentatie van de Nespresso U Koffiemachine. Na afloop van het event kregen we een leuk cadeautje, namelijk mee een set van Lungo en Espresso kopjes en schotels uit de nieuwe Nespresso Glass Collection.

De gedachte achter de Nespresso Glass Collection

De gedachte achter de Nespresso Glass Collection is de eerbetoon aan de cremalaag. Door het glas zie je deze speciale laag tenminste. De Nespresso Glass Collection is ontworpen door designer Antoine Caine. Hij heeft transparantie gecombineerd met een simpel, mooi design. De kopjes zijn gemaakt van gehard glas en zo gevormd dat de smaken van Nespresso er helemaal tot zijn recht in komen. De schotels zijn gemaakt van mat zwart met een onderkant van melamine van felle kleuren. Deze kleuren zijn geïnspireerd op het tijdloze kleurenpalet van de Zwitserse architect Le Corbusier. Met deze set kan je in ieder geval combineren.

Wat vind ik er van?

Alleen de doos van de Nespresso Glass collection is een cadeau op zich. Het is een enorm grote doos met het herkenbare Nespresso design. De set die ik kreeg bestaat uit twee Lungo kopjes, twee espresso kopjes en vier schoteltjes. De kop en schotels zitten er goed in verpakt. Het kan in ieder geval niet zo maar los raken in de doos. De kop en schotels zijn echt Nespresso. Simpel en eenvoudig van design en toch vol elegantie. Zelf hebben we inmiddels de Lungo kopjes, de grote gebruikt, en je merkt toch echt het verschil. De smaken en aroma’s van de Nespresso komen in deze kopjes beter tot zijn recht dan in een normaal koffiekopje. Deze set is eigenlijk perfect om cadeau te geven aan de Nespresso liefhebber. Heel toevallig beginnen binnenkort de feestdagen.

Wat kost deze Nespresso Glass Collection set?

Deze set met twee espresso kopjes, twee lungo kopjes en vier schotels kost 27,00 en is verkrijgbaar via de website van Nespresso en in de Nespresso Boutiques.

(230 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)