Hoge Hakken in de Keuken 2013 Kalender

Hoge Hakken in de Keuken 2013 KalenderHet wordt zo langzamerhand weer tijd om op zoek te gaan naar agenda’s en kalenders voor volgend jaar. Een leuke agenda had ik al maar een kalender voor 2013 nog niet. Nu zou je zeggen je hebt nog tijd genoeg maar toch de voorpret van het bladeren door een nieuwe kalender die je kan hebben, heerlijk. Een leuke kalender voor 2013 is de Hoge Hakken in de Keuken 2013 kalender. Hoge hakken in de keuken ken je misschien al van de boeken Hoge Hakken in de Keuken, Nieuwe hoge hakken in de keuken, Hoge Hakken lekker vega en Hoge hakken aan de wijn. Nu is er dan de kalender met elke week een recept van Petra de Hamer en Tal Maes.

Eigenlijk is Hoge hakken in de keuken 2013 een kookboek en kalender in één. In 2013 heb je een weekkalender met elke week een recept en na 2013 maak je er gewoon een kookboekje van door de weekplanner er af te scheuren. Leuker kan bijna niet! De recepten in deze kalender zijn echt heel verschillend. Iedereen kan wel zijn eigen favoriete recept in dit boek vinden. De recepten zijn duidelijk beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Handig zijn de afscheurbare boodschappenlijstjes bij elk recept.

De Hoge hakken in de keuken 2013 kalender is een vrolijke kalender geworden. Elke week heeft naast het recept fleurige illustraties. Een vrolijke kalender dus! Qua notities heb je redelijk de ruimte om de belangrijke dingen per dag op te schrijven. Verder kan je op de achterkant van het receptenkaartje schrijven voor wie je het gerecht gemaakt hebt. De achterkant van de weekplanners kan je volgens mij heel goed gebruiken voor scrapbooking.

De Hoge hakken in de keuken 2013 kalender is dus eigenlijk een kalender met veel mogelijkheden. Ben je op zoek naar een leuke kalender vol met kooktips dan is de Hoge hakken in de keuken 2013 kalender echt iets voor je!

Titel: Hoge Hakken in de Keuken 2013
Auteur: Petra de Hamer & Tal Maes
Uitgever: Mo’Media
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789057675799
Winkelprijs: 12,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Mo’Media!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.