Brutsellog update

Brutsellog bloemen

Deze week bedacht ik me dat ik wat meer met dit onderdeel van Brutsellog wil doen. Eigenlijk meer van wat vind ik nu echt leuk, waar ligt mijn passie? Is dat echt bij koken of meer bij het proeven en genieten of toch bij het uitproberen van allerlei gadgets. Om het antwoord op deze vraag te krijgen ga ik experimenteren. Het kan dus zijn dat er opeens een onverwachte blogpost komt met iets wat je misschien niet zo snel op deze kant van Brutsellog zal verwachten. Uiteraard zal op Brutsellog.nl elke dag gewoon het ‘wat heeft Brutsellog gegeten’ blogpost verschijnen, waar je mee begonnen bent moet je niet zomaar aanpassen. Qua ‘leuke dingen’ wordt het misschien wel anders, zoals je al zag met de poesiealbumversjes.

beer in de panDe afgelopen weel heb ik al wat gespeeld met de indeling van Brutsellog.eu. Ik had enorm veel verschillende categorieën en eigenlijk werd er weinig van die categorieën gebruik gemaakt. Daarom zijn er nu nog 7 categorieën over namelijk Digi, Doen, Eten & Drinken, Kijken, Lezen, Lifestyle, Persoonlijk en Testen & Reviews. Voor mij duidelijker en hopelijk ook voor de bezoekers.

beer met de iPhoneIn de categorie Digi staan nu artikelen over iPad en iPhone apps, leuke internetsites en games. In Doen vind je artikelen over evenementen, leuke shopadressen en dingen om te fröbelen. In Eten & Drinken alles wat in de keuken gebeurt. Dus artikelen over kookboeken, over keukenapparatuur en lekkers qua eten en drinken. In Kijkt van alles over televisieprogramma’s, nieuwe films en dvd’s. In ‘Lezen‘ de boeken en magazines die ik lees (behalve de kookboeken en culi-magazines). In ‘Lifestyle‘ de rest wat ik eigenlijk leuk vind. Dat kan echt van alles zijn zoals beautyproducten, gadgets en noem maar op. In Persoonlijk staan dit soort stukjes, stukjes die ik eigenlijk te weinig doe. In de categorie ‘Testen & Reviews‘ vind je die artikelen waarbij ik dingen uitprobeer die ik toegestuurd krijg.

Kortom er is al wat veranderd en misschien veranderd er nog wel meer… Dus houdt Brutsellog Lifestyle ook in de gaten!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.