Nespresso U Koffiemachine

Nespresso U machines

Tijdens de Nespresso Sunday Brunch mocht ik de Nespresso U koffiemachine als een van de eersten bewonderen. De machine werd gedemonstreerd met de limited edition 2012 smaak Crealto. Manager Nespresso Benelux Alexander vertelde honderduit over deze nieuwe koffiemachine van Nespresso. Wat voor mij het meest opviel was nog het herkenbare Nespresso geluid. Mijn kleine Magimix Nespresso koffiemachine maakt precies hetzelfde geluid.

Nespresso U koffiemachine KrupsDe Nespresso U koffiemachine is een machine waarmee je nog makkelijker jouw perfecte kopje koffie zet. De koffiemachine kent drie voorgeprogrammeerde koffievolumes: ristretto, espresso en lungo. Daarnaast onthoudt de machine wat je als laatste gedronken hebt. Na de opwarmtijd van slechts 25 seconden is het enige wat je hoeft te doen is de Nespresso capsule in de machine te doen, de machine te sluiten en de rest gaat vanzelf.

Verder heeft de Nespresso U Koffiemachine een waterreservoir wat je om de machine kan verschuiven. Dus in de ‘normale’ positie achter het apparaat wat we eigenlijk al gewend zijn bij andere Nespresso koffiemachines, maar ook links of rechts van het apparaat. Het ligt er eigenlijk aan waar je het apparaat neer zet. Als je de machine 9 minuten niet gebruikt schakelt de Nespresso U Koffiemachine zichzelf automatisch uit. Milieuvriendelijk dus. Daarnaast wordt de machine voor meer dan 30% gemaakt uit hergebruikte materialen.

Het uiterlijk van de Nespresso U Koffiemachine is zoals we van Nespresso kennen. Design, eenvoud en elegantie. De Nespresso U Koffiemachine is verkrijgbaar in vier kleuren: pure cream, pure black, pure grey en pure orange. De makers van de machines zijn Krups en Magimix, het verschil tussen deze twee machines zitten in een paar kleine uiterlijke details. Bij de Nespresso U Koffiemachines zijn nog een aantal accessoires verkrijgbaar die met een magneet aan de Nespresso U Koffiemachine zijn te klikken. Denk aan accessoires als een houder voor lepeltjes en suiker, een capsulehouder en capsuledispenser. De Nespresso U Koffiemachine kan je dus helemaal op je eigen stijl afstemmen!

Het is dat mijn kleine Magimix Nespresso koffiemachine het na jaren nog zo goed doet, anders had er inmiddels in mijn keuken deze Nespresso U koffiemachine gestaan!

De Nespresso U Koffiemachine kost 139,00 en is verkrijgbaar bij de Nespresso Boutiques, telefonisch via 0800–0222320 of online te bestellen via www.nespresso.com. Ook zijn er andere verkooppunten waar je de Nespresso U Koffiemachine kan aanschaffen.

(274 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)