Smulweb Keuken Agenda 2013

Smulweb Keuken Agenda 2013De schoolagenda’s voor 2012-2013 zijn inmiddels uit de winkels verdwenen. Tijd voor de jaaragenda’s 2013. Voor de kookliefhebbers heeft Smulweb dit jaar de ‘Smulweb Keuken Agenda 2013’ gemaakt. Dit is een agenda en kookboek in één. Vol recepten van de Smulwebkoks, gemaakt en gefotografeerd door Pim Haaksman van het Smulweb Kookcollege.

De Smulweb Keuken Agenda is een ringband agenda. Het begint met je personalia en vervolgens met een kalender van 2013 en een overzicht van alle feestdagen en schoolvakanties van 2013. Daarna krijg je een overzicht van maten en gewichten in de keuken en een overzicht met in welke maand je bepaalde groente het beste kan eten. Hierna begint de agenda. Elke week is voorzien van een Smulweb recept. Deze recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Leuk is dat je met de Layar app op je smartphone elke week Smulweb extra’s kan bekijken! Uiteraard kan je in deze agenda ook je eigen recepten kwijt op de notitiepagina’s.

Naast de recepten in de Smulweb Keuken Agenda vind je er ook handige tips en weetjes in. Hoe start je bijvoorbeeld je eigen moestuin, wat zijn de ‘zoete’ trends van 2013 en hoe kom je nu toch de kerstdagen stressvrij door in de keuken? Je vindt het antwoord hierop in deze agenda. Andere handigheidjes zijn de stickers waarmee je snel en op een duidelijke manier je favoriete recept kan terugvinden. Ook zit er een anti-spatvel in de Smulweb Keuken Agenda. Hiermee bescherm je je agenda wanneer je een recept uit deze agenda maakt. Tip: na 2013 kan je overigens alle weekbladen van de agenda er uithalen. Zo houd je natuurlijk een leuk kookboek over!

De Smulweb Keuken Agenda 2013 is een ontzettend leuke agenda. De recepten zijn voor iedere thuiskok makkelijk te maken en de ingrediënten die worden gebruikt zijn normaal verkrijgbaar. Je hoeft dus niet persé langs een speciaalzaak voor net dat ene ingrediënt. Daarnaast zijn de recepten voor iedereen, jong of oud, zonder hoogdravende culinaire hoogstandjes. Gewoon Smulweb!

Klik hier om de Smulweb Keuken Agenda 2013 bij Smulweb te bestellen! De Smulweb Keuken Agenda 2013 kost 14,95 en als extra krijg je er een zakje rucolazaadjes bij!

Nieuwsgierig? Hieronder zie je twee video’s. Nummer 1 is een ‘walkthrough’ door de Smulweb Keuken Agenda 2013. In video nummer 2 vertelt Pim Haaksman over de Smulweb Keuken Agenda 2013.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*