So Choco 100% Happiness Chocolade

So Choco alle smakenSoms krijg je berichten in je mailbox waar je gewoon gelijk zin in krijgt. Dat was zeker ook met dit nieuwe chocolademerk “So Choco”. Deze chocolade is bedacht door de creatieve mensen achter So PR. Net als het pr-bureau staat ook So Choco voor 100% Happiness. Je wordt toch gewoon vrolijk van het zien van deze zes stylish doosjes. Dus wat kan je verwachten van de smaak van de chocolade. Ik was één van de gelukkigen die deze chocolade mocht uitproberen! Echt So Choco is inderdaad 100% Happiness in een doosje.

So Choco?

So Choco #002 chocoladesSo Choco is in zes verschillende smaken gemaakt namelijk: #001 Vijgen, #002 Appelstrudel, #003 Peren, #004 Aardbeien, #005 Paarse viooltjes en #006 Bosbessen. Elke smaak heeft een eigen nummer en een eigen verhaal. De chocolade zelf is een verfijnde melange waarin minimaal 64% pure chocolade in is verwerkt. Hierdoor krijg je een unieke smaaksensatie, ook als je niet echt van pure chocolade houdt.

Wat vind ik ervan?

So Choco #002 Apple Strudel in Dark ChocolateVan So PR kreeg ik smaak #002 thuisgestuurd: apple strudel in dark chocolate. Laat ik nu erg van pure chocolade houden en appel dat lust iedereen eigenlijk wel. Ik was dus al blij verrast met de smaakkeuze. Het doosje is inderdaad stylish, anders dan bij de bekende chocolademerken. De chocolade zelf is dun, aan de bovenkant zie niet welke smaak je hebt, maar aan de onderkant des te meer. Je ziet echt de stukjes appel zitten. De smaak van de chocolade is puur met een fijne apple strudel smaak. Niet te overheersend, precies goed. Kortom een fijne, lekkere chocolade.

So Choco is perfect om cadeau te doen aan een ware chocoladeliefhebber, maar ook gewoon om jezelf eens mee te verwennen. So Choco is echt 100% Happiness in een doosje!

So Choco is verkrijgbaar in de webshop So Love It. So Choco kost per stuk 4,50, er zijn ook pakketjes met 3 smaken deze kosten 13,50.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “So Choco 100% Happiness Chocolade”

    1. Daar moet ik je inderdaad wel gelijk in geven. Het is overigens wel een speciale chocolade. Ik zou niet precies weten wat je voor een gelijkwaardige chocoladereep zou moeten betalen bij een chocolatier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.