Allerhande 09/2012

Allerhande 09/2012De nieuwe Allerhande ligt inmiddels ook weer klaar in de winkels van Albert Heijn en staat klaar op de iPad. Dit nummer van Allerhande is het speciale budget nummer met maar liefst 65 voordelige gerechten voor de hele week. Pak bijvoorbeeld uit met gerechten uit de Italiaanse ‘cucina povera’, de Italiaanse ‘budget’ keuken. Daarnaast ook een aantal recepten met als basis de oer Hollandse drie-eenheid aardappelen, groente en vlees, maar deze keer in een echt modern jasje en nog goed voor het budget ook en ook in de rubriek ‘wat eten we vandaag?’ speciale budget gerechten. Woensdag, gehaktdag, die kreet ken je misschien vast wel. Met de recepten uit deze Allerhande maak je gewoon van elke dag een gehaktdag.

In de kookles leer je deze maand de lekkerste gehaktballen maken en krijg je, extra erbij, het recept voor gehaktballetjes in tomatensaus. Jamie kookt deze keer tegen lezer Guiseppe, beide maken ze een trapani rigatoni op hun eigen wijze. Handig zijn de 10 recepten voor een saus zonder pakje of zakje, maar gewoon zo zelf te maken. In de receptafette kookt Peter Heerschop zijn Thaise kokos-garnaal soep voor Katja Römer Schuurman en de ‘thuiskoks’ koken volgens de ‘smart cooking’ methode: weinig moeite maar met een grandioos resultaat.

Dit en meer lees je in dit budgetnummer van Allerhande! Allerhande is gratis te downloaden via de Allerhande iPad app of af te halen bij een Albert Heijn bij je in de buurt.

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)