Libelle Lekker Augustus 2012

Libelle Lekker Augustus 2012In België ligt inmiddels al weer het september nummer in de schappen van Libelle Lekker. Ondertussen geniet ik zelf nog van het augustus nummer van Libelle Lekker, meegenomen toen we tijdens de vakantie even in België waren. Eigenlijk jammer dat dit magazine niet gewoon in Nederland te koop is, zo anders is Libelle Lekker dan de kookmagazines van Nederlandse bodem.

Deze Libelle Lekker staat in het teken van de lekkerste quiches. Zo wordt er onder andere een kaasquiche met kip en erwtjes en een quiche met krab gemaakt. Wat is er deze maand vers op de markt? Maak nu recepten met abrikoos, artisjok en kabeljauw en ook maak je de mooiste desserts die toch nog makkelijk te maken zijn.

Giovanni Oosters gaat deze maand aan de slag met een oud Libelle recept uit 1963, gestoofde paling, hij maakt er weer totaal iets anders van. In de keukenklassieker ‘M&M’s’ wat is dat nu eigenlijk waar je zo verslaafd van kan eten? Libelle Lekker trekt er op uit richting de Westhoek en gaat op zoek naar die echt ‘foodie adresjes’. Haal ook inspiratie uit de top 10 van duurste ingrediënten. Ook krijg je een voorproefje uit het nieuwste boek van Annie Rigg ‘een tafel vol kleine hapjes’.

Uiteraard ook in deze Libelle Lekker recepten om 28 dagen lekker te eten, staat inmiddels de vijfde kookclub in het zonnetje en krijg je het heetste nieuws op culigebied in ‘Apero’. Ook is er weer een vervolg op het grote wijn ABC, inmiddels is Libelle Lekker al bij de H.

Ben je ooit in Vlaanderen, kijk dan ook eens even in Libelle Lekker en geniet dit leuke kookmagazine!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.