Boodschappen September 2012

Boodschappen September 2012Inmiddels ligt het nieuwe nummer van Boodschappen weer in de verschillende supermarkten. Deze maand staat Boodschappen in het teken van ‘snelle schelpen’. Dat betekent recepten met mosselen, van een vissoep tot een mosselpannetje.

Verder in deze Boodschappen de fijnste soepen voor herfstachtige dagen, zoals een linzensoep met spekjes en een frisse pompoensoep. Daarnaast acht verschillende recepten met bloemkool, allerlei verschillende recepten voor pizza en keer weer terug naar die vakantie in Frankrijk met de recepten uit dit nummer. Het menu van de maand is op kleur, de rode kleur. Op het menu staan radicchio met ricotta, vijgen en pistachenoten, rivierkreeftjes en gerookte zalm op paprikacoulis, gevulde kalkoenfilet met parmaham en tomatenrijst en aardbeien met limoencrème.

Ook in dit nummer ‘de groeten uit …’, deze keer komen de groeten uit Utrecht, Martine vertelt over haar leven, haar stad en maakt haar favoriete recept ‘paella met geroosterde aubergine en olijven’. In de nieuwe rubriek ‘over koken’ leer je in stappen hoe je ‘blind bakt’. In Kookkunst laat HAS-studente Renske haar versie op tiramisu zien de ‘teamisu’, met thee dus! Uiteraard ook weer de rubriek ‘budgetkoken’, lekker hoeft namelijk niet duur te zijn en krijg je weer de groentips voor deze maand in ‘mooi groen’.

Dit en meer lees je in de nieuwe Boodschappen. Boodschappen magazine is gratis af te halen bij verschillende supermarkten bij jou in de buurt. Klik hier om te zien waar je Boodschappen magazine gratis kan afhalen.

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.