ABC Van Het Koken door Roni Jay

ABC Van Het Koken - Roni JayIn het ABC van het koken staan alle antwoorden op de meest dringende vragen die je tijdens het koken kan hebben zoals hoe je groenten moet schoonmaken en bereiden, welke soort pasta bij welke saus hoort en hoe weet je wanneer het vlees klaar is.

Het boekje is ingedeeld in ‘handige tabellen’, ‘vlees’, ‘gevogelte en wild’, ‘vis en zeevruchten’, ‘groenten, fruit en noten’, ‘pasta, peulvruchten, rijst en granen’, ‘eieren’, ‘zuivelproducten’, ‘sauzen, dressings en smaakstoffen’, ‘salades’, ‘gezond eten’, ‘keukenapparatuur’ en ‘noodhulp’. Als afsluiter ook een keukenlexicon met alle keukentermen op alfabetische volgorde.

Op duidelijke wijze wordt alles uitgelegd. Fijn is het handzame formaat van dit boekje. Je kan het altijd bij je in de buurt houden voor het geval dat je opeens een dringende vraag hebt als je staat te koken. Met het ABC van het koken heb je maar liefst 1001 vuistregels en tips altijd binnen handbereik!

Titel: ABC van het koken
Auteur: Roni Jay
Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789043819398

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.