Bodum Travel Mug Cafetière

Bodum Travel Mug Cafetière LimeAl een tijdje waren we op zoek naar een klein ding, waarmee je makkelijk van gemalen bonen een kopje koffie kan zetten. Een soort van mini-koffiezetapparaatje eigenlijk. De zak met koffiebonen en een koffiebonenmaler hadden we al, alleen nog het zetten. Uiteindelijk vonden we deze travel mug cafetière van Bodum. Precies wat we zochten. Inmiddels zijn er dan ook al een paar kopjes koffie mee gezet.

De Bodum Travel Mug Cafetière is een kunststof beker met een zeef/pers er in. Een siliconen rand zorgt ervoor dat je je handen niet brand als je de beker oppakt. De cafetière werkt als volgt. Je doet er een schepje grof gemalen koffiebonen in. Je giet er heet water bij wat net van de kook af is. Je doet de deksel er op, wacht vier minuten en vervolgens druk je het zeefje/pers naar beneden. Voila, de koffie is klaar. Makkelijker kan haast niet. Naast koffie kan je deze beker ook gebruiken voor losse thee.

De Bodum Travel Mug Cafetière is verkrijgbaar in twee verschillende grootte: 0,35 en 0,45 liter. Daarnaast zijn er vijf verschillende kleuren: zwart, wit, lime, paars en rood. De 0,35 liter variant kost 19,90 en de 0,45 liter 24,90. Maar let op de aanbiedingen. Wij hebben de 0,35 liter variant voor 14,95 gescoord bij Geels in Ede.

Bodum is een Deens bedrijf wat in 1944 werd opgericht door Peter Bodum. Peter Bodum maakte producten die kwalitatief goed en toch betaalbaar zijn. Bodum werd bekend door de Santos vacuümkoffiemaker.

Bekijk hieronder ook een productvideo van Bodum:

(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)