Ocean Spray Cranberry Classic

Ocean Spray CranberryNieuwe producten uitproberen is altijd leuk. Alhoewel Ocean Spray niet echt nieuw te noemen. Het merk bestaat al sinds 1930 in de Verenigde Staten. In de jaren veertig maakte zij hun cocktails al populair daar en pas nu is Nederland aan de beurt om van de Ocean Spray cocktails te genieten.

Wat is Ocean Spray cranberry eigenlijk?
Ocean Spray Cranberry is een cranberrysap wat op een natuurlijke wijze gemaakt wordt. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Het wordt gemaakt van Noord-Amerikaanse Cranberry’s. Naast de smaak cranberry heb je ook de smaken cranberry-zwarte bes en cranberry-blauwe bes. Daarnaast zijn er ook light-varianten en zijn er cranberry compotes.

Cocktails? Welke dan?

De hit voor deze warme dagen is de ‘Cape Cooler’ en die is eigenlijk makkelijk te maken. Vul een longdrinkglas met ijsblokjes. Schenk 25 ml wodka en 75 ml Ocean Spray cranberry sap in het longdrinkglas. Vul vervolgens het glas verder met bruisend mineraalwater. Pers een beetje limoen er boven en doe een schijfje limoen op de rand. ‘stir en geniet’.

Liever geen alcohol in je cocktail, maak dan een ‘Cranberry iced tea cocktail’ of een ‘cranberry half & half’. Andere coctailrecepten vind je op de site van Ocean Spray.

Wat kost Ocean Spray eigenlijk?

Een fles Ocean Spray Cranberry Classic van 1 liter kost 1,69. Bij C1000 is Ocean Spray deze week in de aanbieding. Een fles Ocean Spray Cranberry Classic of Cranberry Classic light kost dan 1 euro. Leuk uit proberen dus! Deze C1000 aanbieding is geldig tot en met dinsdag 21-08-2012.

(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)