De Keuken van Marokko door Ghislaine Bénady & Najat Sefrioui

De Keuken van Marokko - Ghislaine Bénady & Najat SefriouiMet de Marokkaanse keuken ben ik niet bekend, maar daar gaat verandering in komen met dit kookboek ‘De Keuken van Marokko’ van Ghislaine Bénady en Najat Sefrioui.

De Keuken van Marokko is ingedeeld in ‘kemia en voorafjes’, ‘soepen’, ‘tajines’, ‘vis’, ‘spiesjes, orgaanvlees en bijgerechten’, ‘couscous’, ‘pastilla’s’ en ‘desserts en lekkernijen’. De recepten zijn duidelijk beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Verder krijg je door het boek heen meer informatie en tips over de meest gebruikte ingrediënten en culinaire gebruiken in de Marokkaanse keuken vergezeld wordt door sfeerbeelden.

Het boek heeft 90 eenvoudige, snelle en smakelijke recepten en is ideaal om de Marokkaanse keuken te ontdekken.

Titel: De Keuken van Marokko
Auteur: Ghislaine Bénady & Najat Sefrioui
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789058979858

(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.