Boodschappen Augustus 2012

Boodschappen Augustus 2012De nieuwe Boodschappen ligt weer in de verschillende winkels. Het thema van dit nummer is uitgebreid rijsttafelen. Mijn favoriet in de keuken wanneer ik voldoende tijd heb. In dit nummer krijg je maar liefst 10 recepten voor de Indische rijsttafel.

Verder krijg je 8 recepten voor de lekkerste zomerijsjes en krijg je fijne ideeën voor een zomerse lunch en een aantal recepten voor salades met smaak. Ook het menu van de maand is in zomerse sferen. Het voorgerecht is bruschetta, de soep is een bouillon met doperwten en spek, het hoofdgerecht is gegrilde entrecote met balsamicojus en salade en het nagerecht is een snelle tiramisu met witte chocolade en frambozen.

Uiteraard ook in dit nummer een zestal budgetrecepten in de rubriek ‘budgetkoken’. Verder krijg je deze maand de groeten uit Harlingen. Familie Schot vertelt en maakt vispotje uit de wok. HAS-studente Julia Verkuil maakt haar kardemom-bosbessencake en in de rubriek ‘Mooi Groen’ allerlei ideeën voor binnen en buiten met onder andere de tuintips voor de maand augustus.

Uiteraard staat er nog meer in deze Boodschappen. Benieuwd? Blader dan hieronder alvast online door deze Boodschappen van de maand augustus. Toch liever afhalen? Klik dan hier waar en wanneer je Boodschappen magazine kan afhalen.

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.