Koken op z’n Indonesisch

Koken op z'n IndonesischKoken op z’n Indonesisch is een kookboekje wat via de kookboekenruil is geruild. Koken op z’n Indonesisch komt uit de serie lekker, makkelijk, snelklaar en bevat ruim 80 gerechten voor Indonesisch eten.

Het boekje begint met een inleiding in de Indonesische keuken, welke keukentechnieken gebruik je, welke basisingrediënten heb je nodig en wat zijn de smaakmakers. Verder is ‘Koken op z’n Indonesisch’ ingedeeld in de hoofdstukken ‘snacks, borrelhapjes, voorgerechtjes’, ‘soepen’, ‘rijst’, ‘bami’, ‘sambals, sauzen en zoetzuur’, ‘groente’, ‘vlees’, ‘kip en eend’, ‘vis en garnalen’, ‘ei’, ‘tahoe en tempé’ en ‘zoete verrassingen’.

De recepten zijn redelijk duidelijk beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Bij elk recept staan de tijden die je nodig hebt voor de bereiding en de voedingswaarden. Daarnaast staan bij verschillende recepten handige tips of ideeën om het gerecht net iets anders te maken.

Koken op z’n Indonesisch is een leuk kookboekje boordevol lekkere ideeën.

Titel: Koken op z’n Indonesisch
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2000
ISBN: 9789066110588

(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)